Bebiskomm TwinsmomDA sen kullanır mısın dememis evet ben fikrimi soledim cnku bez kullanılabılcek bisi yencek bisi degil oyuzfen kullanıp kullanmıcagımı belirttim.durumum yok dedigini gormedim hanımefendinin ama oyleyse eger umarm bez istedgi gibidir ve evet bebegini cok guzell buyutur insallahhh
Yenianneadayi2208 Kurtum Kullandığın bezi tekrar nasıl kullanacaksın ki.Önceden annelerimiz kaynatırlarmış o bezleri hijyen açısından.Şu anda kaynatabileceğimiz bir ortam da yok malesef.Ben şahsen kullanışlı bulmuyorum 🙄
Guguk Kurtum maddi olarak bişe diyemem ama sağlık konusunda gerçekten her konuya dikkat eden biriyseniz. (Mesela gebelikte başlayıp tüm kullandığınız ürünleri doğal olanla değiştirdiyseniz bebeğe organik bi hayat sunabilecekseniz) bunu da Yapabilirsiniz. Ama maddi olarak bu ürünler çok daha pahalı, sadece kar bezde edecekseniz dahi bence kullanılan su yıkama şu bu aynı işe gelecektir. Kullan at daha pratik sağlık olarak sorun düşünmezseniz
purplemoon Blossom evet farkindayim onyargili olunmasi normal cunku bu bezler daha yeni yeni kafalarda olusmaya basladi 2018 yilinda yoktu bu zamanki kadar o yuzden elestirilerin hedefi olmus konuyu acan hanimefendi 😊 ben bi ihtimal belki baska bi isimlede olsa gelirse yorum yazar mi diye soru sordum. Ana sayfaya dusuyo taa 2018 yilindaki post diye dusunen arkadaslar da bakmak zorunda degil cevap yazmak zorunda degilki 😊
Buse62 Bizim zamanımızda da çok yaygın degilmiş hazır bez annem kardeşimde de bende de hep yıkayıp kullanmış çok zordu dedi hep özenirdik dedi hazır beze yeni çıkmıştı pahalıydı dedi bide annem çalışıyordu çok zor olurmuş kaynatırmış şimdi makinede yıkamakla dezenfekte olurmu bilemedim
Tugba1tugba Kurtum kullan at bezler daha pratik ve hijjenik bence günde on tane bez yıkanmaz eskisi gibi diye düşünüyorum
Zumra_42 Blossom Fiyatlarını Görünce Araştırma Gereği Duymadım Açıkçası , 1 Değil 10 Tane Alsak Belki Anca Yeterli Olur . Makinalar Artık Büyük 3-5 Parçayla Dolmuyor . Bebeğin Altını Günde En Az 6 Kez Değiştiriyorken Beni Bir Kaç Gün İdare Edecek Bez Olmalı Ve Bunu Karşılayacak Bütçem Yok .. En Güzeli En Uygunu En Araştırmaya Gerek Olmayanı Eski Usul Üçgen Muşambalı Pamuklu Bez Kullanmak Diye Düşünüyorum .. 😊
Blossom Zumra_42 Facebook'taki grupta incelediğim kadarıyla dış bez alıp iç bezleri bol bol havlu vs ile yapıyorlar. Normal kullan at bezlerle yıkanabilir bezlerin fiyat karşılaştırmasını da yapmışlar. Yıkanabilir bezler kat kat uyguna geliyor. Sizin yönteminiz de güzel ama. Ben maliyetten öte çocuğa kimyasal değdirmemek ve dünyaya daha fazla çöp çıkarmamak için araştırırken bulmuştum. Yıkanabilir bezin hijyenik olmayacak bir durumu yok ama çok zorlanırsam da kimyasal olmadan üretilen tek kullanımlık bezler var. Onlardan kullanırım şahsen.
fatmanurkorkmaz1806 Albevna_ Kurtum baby me ebebek beside çok güzel tavsiye ederim 6 aydır Molfix kullanıyorduk şimdi 1 aydır baby me aldım gayet guzel
Ozlembln Kurtum bende var baybneo bezlerden. Yıkaması falan zor değilde ,kaba biraz. Birde kenarlardan kaçırıyor.
SuleDoruk Yıkanabilir bez yapabilen için şahane bir ürün. Araştırıp, okuyup, bilgi sahibi olduktan sonra yorum yapılması gerekiyor bence. Fakat ben yapamam. Yapanın da önünde saygı ile eğilirim🤗
Tusubasa Kurtum ne diyeceğimi inanin bilmiyorum yazdiklarinizi ağzim açik okudum ve şaştim kaldim 🤦 kısır yapiyormuş nasil bi cümledir ya bende hazir bezle büyümüşüm kısır olmadim istisnamiyim acaba 🤷 saçma sapan şeyler sleppy ablamda arkadaşimda 1.5 senedir kullaniyor gayettr memnunlar fiyatlarida çok uçuk değil ve içeriği en temiz bezler arasında keşke bunlara baksan biraZ saçma sapan tezler üretene kadar. Bende trilyonerlik değilim ama sizin bahsettiğiniz bezi asla kullanmam bir kere annelerimiz onlari kaynatiyormuş makinadaki en yüksek derece 90 derece suyum kaynama derecesi bile değil ee bu cocuk buyudukce yaptiğida büyüyecek sagindan solundan taşacak yine ve temizlenmeyecek. Deterjansiz bir şeyin temizleneceğinide kesinlikle düşünmüyorum. Ben iç çamaşırlarimi bile 3 sefer yıkayıp ütülüyorum mantar enfeksiyon olurum diye bebeğe onu nasil kıyıp kullanacaksın ben şok 🤦
ik0 Kurtum valla canım evdeysen iyide dışarda olunca bana çok sıkıntı olur gibi geldi.Kokar o bezle duramazsın gidemezsin kimsenin yanına.Birde bebek ağlarken hızlı hareket etmek gerekiyor evdeyken bile sağlıklı olma kısmına bişi diyemicem ama çok pratik gibi değil sanki.🙄 bide mikrobu ölsün diye her seferinde ütüle epey iş.Yapabilene helal olsun ellerinden öperim