Ebrumila Zsydyg gayet normal canim uzulme.. bnde 26 haftada 15 kilo aldm .. en son 28 de gttm ayniydi kilom heralde bi sureden snra sabitlenior smdi 30 oldm yine almis gbi hissetmiorm karnim.buyuyo sadece
Melikesultan Fasulyem22 ilk iki hamileliğimde birinde 28 kilo birinde 30 kilo aldım doğumdan 1 hafta sonra 55 kiloya düşmüştüm
GuelGltkn Mervezngn toplamda 10 kilo almis olsan cok iyi olur ya 😄 dofuma girince zaten 5-6 kilo geri gidiyo kolayca kilo veririz
Mervezngn espalp benimde hedefimde en fazla 12 ile bitirmek vardı ideali oymuş inşallah aşmayız😄 yeme içmen nasıl
Nagihantilbac Hafta dayım 53 ile hamile kaldım şimdi 73 kiloyum. Bol miktarda ödemlerimle birlikte doğumu bekliyorm 20 kilo almışım 😁
Zeytinusss Zsydyg ben şuan 36.haftadayim malesef 20 kiloyu buldu ama ben 17 diyorum 60 ile hamile kaldim diyip😂😂 öyle teselli ediyorum artık kendimi napiyim😀
Askkokuluyavrum Zsydyg ben 24 haftalıkken almistim o kiloyu şeker çıktı 5 kilo verdim suan 12 ile devam ediyoruz 🤪 alınır verilir saglik sorunu olmasın yeter ki cancazimmm
Htczmra Frida-kahlo Teşekkürler rahatladım tabi sağolun ama annelik garip bisymis insan sürekli bı endişe kaygı içinde oluyo Allah herkesin evladını korusun sağ salim kucağına almak nasip etsin