Tubabulat2018 Zsydyg bende o haftada o kadar almostim canim sonradan durdu 1 kilo almisim sadece düşün 😁
Fasulyem22 Melikesultan tebrik. Ederim peki bir şey daha sorsam hamileliğin ilk 18 haftasında kaç kilo almak gerekiyor acaba internette değişiyor da
Nebahathumeyra Zsydyg ilk hamileliğimde 7 ay sonra falan 27 kilo vermiştim hiç bir şey yapmadan sadece emziriyordum. bunda da 3 hafta oldu dopum yapalı 10 kilo falan gitti
Askkokuluyavrum Zsydyg diyet yaptım canim ne yazık ki en çok yiyeceğim donem de aç gezdim valla Doğumdan sonra zaten kilo vermek icin cabalicam bilmiyorum ben ne biçim iş 🤪
Ekincis Htczmra sağlıklı bir durum değil plesenta ve bebeğin ağırlığı var en kötü ihtimalle 3 kilo ama vücutlarımız çok farklı birbirimizden kimiside son hafta çok fazla alıp tamamlıyor
KukyFurMama Zsydyg iyi ki 17 demişsin canım 3 kilo aldım 5 kilo aldımcılar yazmış tam moral bozmalık 😂😂😂 herkesin bünyesi farklıdır bebek doğunca peşinde koşmaktan verirsin zaten inşallah merak etme 🐥💜
Karen_ozge Zsydyg hiç Üzülme nende 38 haftalık 21 kılo aldım son zamanlara dogru da zayıflamaya basladımm49 la hamıle kaldım 70 bucuga kdr cıktım şimdş 68e dustum 2 haftam kaldı doguma