Pelin86 Merikis1234 olmali ama bu eşim için gecerli degil 😂😂ilk dogumumda normaldi sancimda yanimdaydi hep ben bagirdikça o agliyor . dogum haneye götürdüler doktor eşin gelebilir dedi . İstemem onu kan tutuyo .bayilscak falsn onla ugrasamazsiniz dedim ben daha önemliyim dedim doktor güldü. Kimi istiyosan o gelsin dedi . dogurdum çiktim adam gene agliyor .çok duygusal hele kizini kucagina alinca video çekmişler bide herkesi aglatmiş deli kocam
MrsG Merikis1234 benim eşim de girmek istiyor. Zaten hep jinekolog olmak istemiş ama fizyoterapist olmuş 😊 yanımda olması ayrı bi güç verir. Strese de sokabilir ama o ayrı tabi 😃
Yasemin_97 Merikis1234 benim Doğum yapacağım hastane isterseniz eşinizde girebilir dedi epidural normal olcak inşallah çok istiyorum eşimin Yanımda olmasını kayınvalidem de o duramaz heyecan yapar illa da ben girecem diyo😂 Ama eşim kendini hazırlamış her gün bir şeyler okuyor. Bunlarla alakalı bakalım artık hayırlısı😇
BeKbra Normal doğum olursa inşallah girecek. 😄acil sezaryene alırlarsa maalesef 😔 her hastanenin farklı bir prosedürü varmış. Kimisi ya hiç katmıyormuş kimisi de ya sezaryen ya da normale katıyormuş. (Antalya)
Bebehim Merikis1234 benim eşim kapı önünde evde bile olsa razıyım şuan cezaevinde suçsuz yere 40+2 haftaligim oğlum bile bekliyor babası gelsin diye Allah sabilerimin yüzüne baksa çok zor olacak benim için .
BeKbra Morcivert0401 özel kliniğe gidiyorum. Doktorum anlaştığı hastanelerden birini tercih edeceğiz. Doğum şekline göre... (Medical P. Normal- Anadolu H. sezaryene girmesine izin veriyormuş. Medstar ikisine de izin vermiyormuş.)
Tazeanne0134 Merikis1234 valla Allah nasip ederse eşim olacak tabi yanımda çünkü her türlü işi yapacak olan annemler zaten eşim yanımda olsun istiyorum ve 9+0'dayim daha erken belki ama düşüncem bu
Morcivert0401 BeKbra benim arkadasım medstar topçularda yaptı eşine izin verdiler. Bazen hastanelerin yaptıkları bile birbirini tutmuyo😀
RabiaT Merikis1234 benim eşimi kan tutuyo o yüzden asla 😂 öyle olmasa da istemezdim hiç çekici gelmedi nedense bana eşimin doğuma girmesi fikri 🤷🏼♀️
Rosemoon886 Benimki çok hassas kusar falan doğum heyecanımın içine eder.. Ben almayayım o dışarıda beklesin 😊😊
Svdbkn Merikis1234 bende aynı düşünüyorum. Ben giricek diyorum ama hiç oralı değil 🤷♀️ duymamazlıktan geliyo 😂
Svdbkn Merikis1234 doğuma daha var o anki psikolojim nasıl olur bilmem ama yanımda desteğini istiyo olduğum kesin girmezse. Lohusalıkta kavga çıkar 😂
AYsegulusal Devlet hastanesinde çalışıyor eşim personel doktor çık seviyor onu beraber ameliyathane de çok çalışmışlar doktor Ä rica edeceğiz inşallah alır ise çok isterim her anımda yanimda olsun ilk lerimiz hep bir gene bir olsun 🙏🙏🙏