Morcivert0401 BeKbra benim arkadasım medstar topçularda yaptı eşine izin verdiler. Bazen hastanelerin yaptıkları bile birbirini tutmuyo😀
BeKbra Morcivert0401 hmm doktorum geçen hafta Medstar izin vermiyor demişti. Demek ki kendi içinde bile tutarlı değiller 😂
Ebrumila Merikis1234 bence olmalilar canim .. hem destekcin olur hemde bebekle olan bagi daha saglam.olur dogumda burda olmasi her yonden cok guzel 😍😍 benim.esimde yurtdisnda doguma glck insallah ..
Mimburcu Merhabalar, medstar topçular eşimizi alıyor mu almıyor mu şimdi😊 henüz doktorumdan ve hastaneden bilgi almadım ancak belki daha yakın tarihte doğum yapanlar varsa bilgi güncellemesi yapabilirler🤗
ozgens Merikis1234 ilk doğumumda yanımdaydı. Çok güzel oluyor. Elimi tutmuştu. Hemşire ayy aynı babası demişti babasıda ne olmuş babasıysa diye laf söylemişti. Eğlenceli oluyor😂
Sez19 Bende isterdim esim de doguma girsin azcik destek olsun , elimi tutsun ama gelin görün ki muhtemelen onu sakinleştirmeye çalışmaktan doğuma konsantre olamam😂😂 herkes kaldiramayabilir maalesef.
Mehsu Merikis1234 eşim çok girmek istiyor doktora sordu pda normal doğum olursa söz girersin ama sezeryan olursa kesinlikle olmaz dedi 😊