Nfndzn Benim eşim sancı aşamasından doğuma kadar her zaman yanimdaydi ve gercekten en buyuk destekcimdi, o da her seye sahit oldu kesinlikle doguma girmeleri gerek ne cektigimizi de gormus oluyorlar:)
guler27smsk_ Merikis1234 bende isterdim ama eşim hayatta girmez muayeneye bile gelmiyor benimle kadın işlerinden be anlarım bn ayıp diyor diyorum utanma bsy olmz ama yk çok utangaç Bnm eşim 😇
Tugraveannesi Merikis1234 aynen canım kendimden biliyorum insanın gerçekten içi gidiyor ben hastahane gittiğim de canı yanan birini görünce duyunca tansiyon hop yerlerde 😂😂
Burcuaec Merikis1234 ben eskiden doğum fotoğrafçılığı yapıyordum. Eşlerin olması cidden çok önemli. Eşim bayılırım ben deyip başta girmek istemiyordu fotoğrafları gösterdim ameliyat sürecini anlattım şimdi istiyor. İnşallah girebilir 🙏
Esesen Merikis1234 benim eşim de girecek inşallah. Daha önce iki ameliyat oldum çok korktum ameliyathaneye girerken doğumda belki o kadar korkmam yanımdayken
Misskaynak Merikis1234 kesinlikle olmalı👌🏻 Benm eşim yanımdaydı, o anı birlikte yaşıyor olmak paha biçilemez👏🏻👏🏻💖
sevval55 Merikis1234 eşim dağ gibi durur ama çok duygusaldır bende o ana ortak olsun istiyorum bebeğimizi ilk gordugumuz an ilk göğüsüme yattıgı an ...
Cansn Merikis1234 bir sıkıntı çıkmazsa girecek. Ben yanımda olmasını istiyorum kendimi daha güvende hissederim diye. O girmek istemiyor acı çekmene dayanamam diye bakalım kim kazanacak 😁
Atlarlayasayan Merikis1234 normal doğum yapsaydım istemezdim o halde beni görmesini.spinal sezeryanda yanımda oldun isteyebilirim ama ona da hastanemiz izin vermiyor 😅😅
alyavetuna Merikis1234 asla istemiyorum isteyenlere saygı duyuyorum hatta imreniyorum ama ben beni o halde görmesini istemiyorum ne biliyim kendim de kendimi garipsiyorum. Zaten doğum yapacağıma allah nasip ederse kimseyi cagirmayacagim kapıda birileri beni bekleyince çok stres yapıyorum. Hatta eşime ihtiyacım olmasa ise git doğurunca çağırırım bile derim. Gicik oluyorum kendi kendime
Ozen0119 Morcivert0401 doğumu hızlandıran şeyler yap canım 😂😀benim esimde 18temmuzda göreve gidecek 13agustosta doğum keşke sadece eşim olsa yanımda kimse olmasa 😢
Morcivert0401 Ozen0119 kız nie hıziandırıyım😀 Erken gelirse benim kız eşim olmıcak yanımda tam gününü doldurursa olucak😀 Ama sağlıklı gelsinfe eşim 1 hafta sonra görsün napalım artık 😍
BirVeraAnnesi35 Merikis1234 ben çok istiyorum kocam yanımda olsun ama almayacak gibiler😞 benim o an onun sevgisine ilgisine ve beni sakinleştirmesine çok ihtiyacım olacak onsuz girmek istemiyorum şimdiden üzüldüm çok
Woerigjjjffjdkfkx Merikis1234 aslında her iki doğum şeklinide görseler ne cektigimizi anlarlar analık ne zor şahit olurlar daha anlayışlı olurlar bizimkide istemiyo😏
Aminehira Asli0611 hayır canım bende Koç hastanesinde Doğum yaptım. Gayet girdi eşim Doğuma. Sadece o iki hasteneye ne alakası var bazı özellerde alıyor merak etmeyin ☺️
Mermaid16 Ezgisare acıbadem de doğum yapıcam ben.. normal doğuma alyorlarmış ama spinal sezeryana almıyorlarmış.. en son doğumda baba bayılmış 🙈☺️ O yüzden ısrar edilirse sadece normalde alıyorlaemış 🤗