Skn23 benim riskli hamilelik canım düşük tehlikem var çünkü herşeyi araştırıyo 😣

fadimdurmus eşim Pazartesi günü saplı bakanlığına dikekçe yazacam dedi çok sinir bi insanlar ne yalan söyliyim vaz geçtim bile manyak insanlar 😢

Nur___ belkide haftanız ileri ılduğu için direk yaptılar ben daha yeniyim ya

Loya06 direk cimere ad soyad kurum olarak şikayet edin. Bakın haftasına nasıl dönüş yapılıyor...

Bende e nabız dam kaydımı aldım. Ama 1 aya yakın hamile olduğumu haber edemedim. 4-5 aylık olmuştum. Geçiş yaptığım doktorun ebesi aradı. Hamile olduğumu öğrenince ilk telaş yapıp heyecanlandı. Çalıştığım için telefon üstünden ilk bilgilerimi o şekilde not aldı ve girişimi yaptı. Ve sonra müsait olduğum bir vakitte uğramamı istedi. Kan tahlilerine gelince zaten sağlık ocaklarında yapılıyor. Neden hastaneden istiyor ki?😒
        tam gıcık biriymiş. Muhakkak cimere şikayette bulunun. Görsün konuşma adabı nasılmış. 😏

Loya06 anladım canım inşallah sorunsuz halledersin🙏🏻

Loya06 canım e devletten sağlık ocağını değiştirebiliyorsun

Loya06 ben de istediğim sağlık ocağına gittim evimin yakınındakine. Bi form verdiler onu doldurdum doktorumu oraya aldılar. Sonra bebeği sisteme kaydettiler 🙏🏻

Loya06 riskli değilse her ay kan tahlili çok değil mi? Benim doktorum her ay yaptırma diyordu

gizemmm benim hamileliğim riskli canım o yüzden istiyo art arda 2 ile 3 aylıkken çok düşüklerim oldu şuan da 2 ayın içindeyim lekelenmelerim falan var 😢 herşeye bakıyo ayrıntısıyla

Loya06 anladım o zaman haklısınız. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız