Kızlar merhaba ben 8. Haftama girdim 2 hafta önce kalp atışını aldık çok şükür. Soeum şu benim evimin 2 adım ilerisinde sağlık ocaği var ama oraya kayıtlı değiliz taa yarım saat uzaklıktaki bi sağlık ocağına kayıtlıyım kaydımı buraya aldırmak istedim ama illa hamileyseniz kalp atışının sisteme girilmesi gerek yoksa kaydınızı alamayız dediler bunun için devlet hastanesine gidip tekrardan kalp atışına mı baktırmam lazım ? Ben özel hastaneye gidiyordum

Loya06 hayır canım benim bende ilk hamile olduğumda e devletten değiştirdim sorun olmadı

Esraarse aaaöyle oluyomu bizim burfa bi tane hemşire var nursuz gitceksiniz kalp atışını alcaksiniz ana sağlıga gitceksiniz onaylatcaksınız galan filan deyince aklım karıştı 😢 eşimin e devleti var ordan yapsak bende kayıtlı olurmuyum

Loya06 sağlık ocağıyla pek bi işimiz yok aslında ebeyi hemşireyi sevmediysen olmadı hiç değiştirme canım

Loya06 Ne alakası var ben e devletten değiştirdim hiç öyle bir sorun olmadı çok saçma

Loya06 e nabızdan değiştirebilirsin canım 1 hafta içinde değişiyor ben öyle yaptım.

Hzlhakko bende ilkkez karşılaşıyorum burda çok yoğunluk varmış yer yokmuş sadece kalp atışı olan hamileleri alıyolarmış eşimde sinirlendi çekti gitti

Skn23 hani sağlık ocağında aşılar oluyomuş falan tam da bilmiyorum böyle bişeuler varmı kafam karıştı

Esenn1 bende anlamadım e devlet eşimin var benim yok ondan yapsak benimde kaydım geçmiş olurmu

Loya06 e nabızdan değiştir. Bizide çok dolu diye taşımıyorlardı.E nabızdan yaptık seslerini çıkaramadılar 🤣

handhnde denicem canım çok teşekkür ederim ne ilginç insanlar var anlamadım ben

Loya06 yok öyle bi şey... Ben 28 hafta da kayıt oldum kimlik nu arasından başka hiç bi şey istenmedi...

Loya06 Ben farklı semtte kayıtlıydım.Danışmadaki abla sağolsun iyi çıktı sadece kimlik istedi hemen kaydımı aldı buraya.Bazıları cinslik çıkarıyomuş ama öyle söyledi☺️☺️

Narmin12345 ay bana mı denk geldi bu kadın ne dediysem olmadı geri zekalıya illa kalp atışını alacaksın devlet hastanesinden diyo alamam tıklım tıklım dolu dedi manyak

Mlssa sen ne iyisine çatmışsın öyle canım ya benimki kırk dereden su istedi sankı sağlık bakanı gibi egolu manyak 🤦‍♀️🤦‍♀️

Loya06 canım senin hastane bilgilerin hepsi onun bilgisayarında çıkıyor... Niye böyle bi şey yapmiş ki

Narmin12345 bilgisayara bakmadı bile ayakta konustu bizimle belki ileriki haftalarda sorunsuz alır karnım çıkınca ? Mümkün olurmu acaba

Loya06 Ohoo o da baya garip çıkmış canım yaa🤦🏻‍♀️ İnşallah hallolur bide bu sıcaklarda zor o kdr yol gitmekk😦