Sağlık ocağı kaydı yardım edin kızlar
Loya06 saçma canım bende 12 haftadayım hiç devlete gitmedim her zaman özel hastaneye gittim ona rağmen sağlık ocağındaki hemşire buldu beni 😬 sağolsun aradı gel dedi bide annemlerin oradaki sağlık ocağı kendi evime yakın diye değiştirmedim hemşire istersen değiştirebilirsin istersen buraya devam edersin dedi ben değiştirmedim hemşireyi beğenince☺️
Loya06 tatlım bu şekilde tavırlara gram hakkı yok ne demek ya nasıl kabullenirsiniz hemen şikayet etmelisiniz çok sinirlendim ben burdan gerçekten siz hemşirenizi doktorunuzu degiştirebiliyorsanız değiştirin lütfen bundan sonra muhattap olacağın bi insan çünkü bebegin aşısı senin aşıların içine sinmediyse aynı saglık odağında degiştirebiliyosun die biliyorum ayrıca
fadimdurmus eşim Pazartesi günü saplı bakanlığına dikekçe yazacam dedi çok sinir bi insanlar ne yalan söyliyim vaz geçtim bile manyak insanlar 😢
Bende e nabız dam kaydımı aldım. Ama 1 aya yakın hamile olduğumu haber edemedim. 4-5 aylık olmuştum. Geçiş yaptığım doktorun ebesi aradı. Hamile olduğumu öğrenince ilk telaş yapıp heyecanlandı. Çalıştığım için telefon üstünden ilk bilgilerimi o şekilde not aldı ve girişimi yaptı. Ve sonra müsait olduğum bir vakitte uğramamı istedi. Kan tahlilerine gelince zaten sağlık ocaklarında yapılıyor. Neden hastaneden istiyor ki?😒
tam gıcık biriymiş. Muhakkak cimere şikayette bulunun. Görsün konuşma adabı nasılmış. 😏