shydoll bende bugun tam 7 haftalik olduk bende sali gunu allh nasip ederse kalp atisini duymaya gidicem cnm

Herseyimoldun Bende aynıyım 7+2 benimde ama 1 hafta geriden geliyor ama beta degerinle kese bebek cok uyumlu dedi doktorumuz.

Bende 6+5 teyim 2 hafta geç döllenme oldu kalp atışını pazartesi duyduk çok şükür Ama bulantı sorunu yaşıyorum cok fazla

Canım bende 8 haftalığım doktor duyurmadı kalp atışını radyasyon almasın diye bende hissetmiyorum senin gibi ama sağlıklı dedi doktor çok şükür endişelenme sende

gizemaydemir_ Baş dönmesi değil de mide bulantım var, bir de kasıklarımda hafif hafif sancı.

Herseyimoldun Canım ben gittiğimde de doktor bu haftalarda açmıyoruz ama açalım dedi benim heyecanımı görünce. Evham yapma, iyi düşün. Muayeneye gidene kadar ben de sürekli acaba dış gebelik mi öyle mi böyle mi diye boşuna canımı sıktım ama şükürler olsun bi sıkıntı yok. İnşallah sende de yoktur 🙏🏻

Herseyimoldun ben 12+3 üm hala aynı şeyi hissediyorum sanırım tekmeyi hsisedene kadar aynı his olucak hep bşrşey olucakmı olurmu korkusu 🤷🏻‍♀️

shydoll canim.bugun kontrolden geldim kalp atisini duyduk ultrasona gore 7+1 haftalik olmusuz cok minik kucuk kucuk atiyo kalbi hem ultrasonda goruldu hemde sesini duya bildim cok sukur

Niluferrmeric7 canım çok mutlu oldum sağlıkla büyüsün bebişin karnında 🙏🏻 Bende yarın gidiyorum lütfen bana bu gece dua et bende bebişimi göreyim ve kalbini duyabileyim inşallahhh ☺️