7+ 3 üm ama sanki içimde yok gibi hissediyorum sizde de oluomu çarşamba günü kalp atışı için gidcem 2 hafta bekledim cok zor ya aceba varmı yokmu bişey mi oldu 😟
7+3
Herseyimoldun kuzucum İnan bizim çok çok büyükler sana göre eminim bana katılanlar olacak bazen biz bile uyuduğumuzda iş yaptığımızda hamile değilmişiz gibi oluyor heleki ilk zamanların çok normal böyle hissetmen İnan daha az ilerle diyeceksin acaba kalbi atıyor mu acaba içimde mi acaba gidip görsek mi hastaneye bunların hepsi heyecan tatlı telaş içini ferah tut
Herseyimoldun ben 22. Haftaya kadar hamile değilmişim gibi hissediyordum taki minik ben burdayım diyene kadar ilk hamilelikte 22 de hissediliyormuş endişe etme yani daha zamanı var ayrıca 35 deyim hiç kalp atışını duymadım ama gözümle gördüm çünkü sağlıklı değilmiş gördükten sonra duymaya gerek yok sağlığı önemli yani 😉🥰🥰
Canım benim, bende bugün tam 7 haftalık oldum ama doktor ultrasonda 5 haftalık dedi, kese dışında bir şey de göremedim bu Çarşamba gidip bebeği görürüm ümidindeyim. İçini ferah tut her şey güzel olacak inşallah 🙏🏻
Kalphanem çok teşekkür ederim iki gündürde bi şişlik oluo karnımda soda içiyorum
shydoll
inşallah ya ne kadar zor beklemek her anını ayrı ayrı
shydoll bende bugun tam 7 haftalik olduk bende sali gunu allh nasip ederse kalp atisini duymaya gidicem cnm
Niluferrmeric7 burdan bize de haber ver canım inşallah bu hafta duyarız bebişlerimizin kalbini 🥰
Herseyimoldun Bende aynıyım 7+2 benimde ama 1 hafta geriden geliyor ama beta degerinle kese bebek cok uyumlu dedi doktorumuz.
Bende 6+5 teyim 2 hafta geç döllenme oldu kalp atışını pazartesi duyduk çok şükür Ama bulantı sorunu yaşıyorum cok fazla
Canım bende 8 haftalığım doktor duyurmadı kalp atışını radyasyon almasın diye bende hissetmiyorum senin gibi ama sağlıklı dedi doktor çok şükür endişelenme sende
Herseyimoldun Ama daha çok küçük, hissetmemen normal değil mi? Benim de 7+2, kalp atışını duydum, her şey yolunda ama ben de hissetmiyorum.
YsmnYrtc Mide bulantınız baş dönmeniz var mı sizinde
gizemaydemir_ Baş dönmesi değil de mide bulantım var, bir de kasıklarımda hafif hafif sancı.
YsmnYrtc ben daha kalp atşını duyamdm
Herseyimoldun Canım ben gittiğimde de doktor bu haftalarda açmıyoruz ama açalım dedi benim heyecanımı görünce. Evham yapma, iyi düşün. Muayeneye gidene kadar ben de sürekli acaba dış gebelik mi öyle mi böyle mi diye boşuna canımı sıktım ama şükürler olsun bi sıkıntı yok. İnşallah sende de yoktur 🙏🏻
Herseyimoldun ben 12+3 üm hala aynı şeyi hissediyorum sanırım tekmeyi hsisedene kadar aynı his olucak hep bşrşey olucakmı olurmu korkusu 🤷🏻♀️
shydoll islah duayabilirim haber veririm.cnm kontrolden gelince yazarim
shydoll canim.bugun kontrolden geldim kalp atisini duyduk ultrasona gore 7+1 haftalik olmusuz cok minik kucuk kucuk atiyo kalbi hem ultrasonda goruldu hemde sesini duya bildim cok sukur