Sinm Ayazyekta20 canım bizde pipi gördük 13 de 14 de kesin kız dediler korkuyorum valla değişecek diye haftaya Bidaha gidicem emin olmak İçin 😊
Filizak Ayazyekta20 benim erkek pipi diye verdiği resimde nokta gibi bir şey var 18. Haftamda söylemişti detaylıya gireceğim bu hafta sen yazınca ben de şüphelendim şimdi 😊
nilaylaylaylay Canım bizde 13. Haftamızda net pipi gösterdi doktorumuz. 15 de kesin kız olduk hala kız bebeğiz hayırlısıyla 🙏
Ayazyekta20 nilaylaylaylay valla böyle duydukça sabırsızlanıyor insan yalana gerek yok 2 oğlum var birtane kızım olsun istiyordum baglatcam cunki erkek durumuna tam alıştırdım kendimi kız bu denilince bir acaip oldum
Kalphanem Ayazyekta20 16 haftalıktık %70 erkek deyip pipi resmî almıştık özel hastanede ama 2 hafta sonra kesin kız olduğunu öğrenmiştik canım olabilir kordon çıkıyor o pipi nasip tabi
Ayazyekta20 Kalphanem sizin doktor insaflı davranmış ve 100 de 70 demiş bizimki şüphe duyma başla hazırlıklara kesin annesi dedi ertesi gün gittim gene aynı elime bi sürü pipi resmi verdi valla rabbim gönlünuzdeki neyse onu versin
Ayazyekta20 Deletedmom0065 valla canım resmini attım öylece duruyor başka dr kordon bu pipi değil dedi yok olmadi yani aslında orda hep bacak arasına almış oturuyor annesi dedi yani bilmiyorum
Ayazyekta20 Ssraa ayrıntılı olanda renk olayı var sanırım renksiz olanda nasil ayırt ediliyormuş merak ettim bilginiz varmi
Ssraa Ayazyekta20 hiç bilmiyorum ki sadece doktoruma sormuştum yok şu kordon farklı renkli görünüyor karıştırmam demişti
Ayazyekta20 Ssraa anladım ayrintilida renk farklı oluyorda normal ultrason bilmiyorum canm sorarım ama teşekkürler bilgin için
Eyll_kuzu Ayazyekta20 aynı benim durumum bin Beren birde devlet hastanesi düşünsenize pipisi falan herşeyi oratada dedi ama kızım oluyor 😂
Ayazyekta20 Eyll_kuzu sağlıkla büyütün insallah ben ozelde ogrendim erkek dedi resim verdi kızı devlet söyledi 🙈
ulukanss Ayazyekta20 bana da 12 ve 14. Haftada %99.9 erkek dendi bugun 17+4te ogrendim %100 kiz dedi doktor hatta icime sinmedi ciktim hemen baska bi doktora gittim oda yanilma payi yok %100 kiz dedi😊
Ayazyekta20 ulukanss bakalım umarım kızım olur çünkü 2 oğlum var tam kendimi alıştırmıştım gene tüm duygularım allak bullak oldu tabiki önce sağlıklı olması ama insan istiyor bitanede olmayandan olsun baglatcam cunki
Tubabulat2018 Ayazyekta20 evet oldu canim 17 haftalikken erkek denildi 100de 90 hatta resminide verdi ayrintilida 21 haftalikken kiz oldugu ortaya cikti😁
Ayazyekta20 Tubabulat2018 rabbim sağlıkla büyütsün inşallah rabbim neyi nasip ettiyse o olucak artik sizin adiniza sevindim