Ayazyekta20 Tubabulat2018 rabbim sağlıkla büyütsün inşallah rabbim neyi nasip ettiyse o olucak artik sizin adiniza sevindim
Ayazyekta20 ulukanss bakalım umarım kızım olur çünkü 2 oğlum var tam kendimi alıştırmıştım gene tüm duygularım allak bullak oldu tabiki önce sağlıklı olması ama insan istiyor bitanede olmayandan olsun baglatcam cunki
Nilay3kr irem01 16hafta ultrason fotosu varmı acaba:) özeldemi dediler daha öncesinde yorum yapmadılarmı birde🙈çok sordum pardon😊
irem01 Nilay3kr daha önce yorum yapmadılar 16 da ben sormadan doktorum dedi erkekti dimi diye. sonradan kız dedi aynı doktor. resim var da nasıl atılır bilmiyorum bi deniyim
Ayazyekta20 irem01 yani sizin ki kız kordon bacağın yanına gelmiş okadar bendeki resmi baktıysanız anlarsınız resmen arada kocaman cisim 🙈 hayırlısı artık
SemaAsya Ayazyekta20 bana ilk kız sonra erkek dediklerinde pipi değil de kordondur belki demiştim. Doktor da kan akışına baktı. eğer pipi ise kan görünmüyor ama kordon ise akış görünüyor. o şekilde ayırt ediliyormuş.
SemaAsya Meltemkrt 10. haftada kız dedi. Bebeğim 2 hafta erken gidiyordu. Sonra 11. haftada erkeğe benziyor dedi. 13. haftada da yine 2 hafta öndeydi ve erkek kesin dedi. 28+1 şu an erkek cinsiyet değişmedi :)
Semooshh 13 ve 17 de kız gibi dedi Ama kıyafet için bekle acele etme dedi. Benimki hala belirsiz 🤷🏻♀️ 19haftalığım bakalım Bi dahakine ne dicek
Sosyologanne Ayazyekta20 arkadaşıma erkek dendi pipi resmi bile verildi ama ilerleyen haftalarda kız dendi kız doğdu 😁