Deniziimmm Ayazyekta20 sizin için zor ayrıca evet eli ayağı düzgün sağlıklı olsun inş bian önce kız erkek netleşsin inş belirsizlik kötü mutlaka 11.haftadan itibaren erkek dendi bize öyle de devam etti 🙂
Handan0101 Bana doktorum 11.haftada kıza yöneliyor dedi 16 da erkek dedi ama kıyafet için acele davranma dedi kesin birdakine geldiğinde sylerim dedi 20 de gördü erkek Kesin dedi o haftada detayliya girdim ordada erkek bebek dediler
Rbs111 Ayazyekta20 kordonu pipi sanan çok maalesef . Erkek denilince şüphe etmek gerek sanırım . Kız olan pek değişmiyor da erkek daha çok değişiyormuş
Deletedmom0065 Bende 13 haftaligim ikili tarama da net erkek dendi bana da bende şupheler icindeyim simdi burayi okuyunca iyice kafam karıstı 😂 en iyisi eşyalari sarı bordo turuncu mor falan ayarlamak 😂 ismi de unisex duşunmek heralde😂
Ayazyekta20 Deletedmom0065 hahaha iki hafta daha bekle dicemde banada 15 de pipi gösterdiler 17 dide kız dediler
haklisinesracim Ayazyekta20 16 haftada bildigin pipi gösterdi bize kabak gibi 18 de ve ayrintilida kız olduğunu ögrendik 😍😍😍
Ayazyekta20 haklisinesracim şaka pipiyi gördünüz ama kız olarak cıktı yani pipi değil koronmuş böyle okudukça daha çok kafam bulanıyor ;)
haklisinesracim Ayazyekta20 evet kordonmuş ama kız hissediyordum zaten iyi ki kordonmuş dedik alisveris de yapmamistik 😍😍
Suhedaa Ayazyekta20 canim ben gittim bana pipisi gorunmuyor kordonda yok kiz ama sen yinede bekle 1 2 ay sonra tam belli olur dedi o yuzden bence biraz daha bekle 🙂
Ssraa Bu kordon olayı ultrasonda anlaşılmıyor mu zaten, benim doktorun baktığında kordon farklı renkli görünüyor baya baya ayırt ediliyor yani
Ayazyekta20 Ssraa ayrıntılı olanda renk olayı var sanırım renksiz olanda nasil ayırt ediliyormuş merak ettim bilginiz varmi
Ayazyekta20 Deletedmom0065 valla canım resmini attım öylece duruyor başka dr kordon bu pipi değil dedi yok olmadi yani aslında orda hep bacak arasına almış oturuyor annesi dedi yani bilmiyorum