Cansn annevebebek17 26. Haftadan beri kullanıyorum. Kilo aldım ama hapa bağlı diyemem gebelik rutini.
annevebebek17 Cansn yani evet kilo alicaz elbet almadim suana kadar ama bende iştah açınca dedim heralde kilo yaoacak ilaclar 😊
annevebebek17 Sevkoo maşallah allah bağışlasın canım 😊 bende kansızlık yokta rutin verdi ışte hapları 😊
annevebebek17 Meryu bende almadım canım bir haftadır kullanıyorum ama istahimi açtı aldırır gibime geliyor hayırlısı bakalım🙈
Hfsskbr Decavit istah açıyor baya o yüzden aksam yatmadan alin ben oyle yapıyorum. Gnduz aldığım da hic doymak nedir bilmedim. Kan hapi oyle değil onuda kullanıyorum birini sabah birini aksam alıyorum
annevebebek17 Hfsskbr aynı bendede öyle canim istahimi açtı decavit ve bu ilaclar ağız tadimida bozdu bende gece yatmadan denicem bakalım sagolasin😊
annevebebek17 Taneminci açıkçası benimde iştahımi açtı ve ağız tadim kalmadı agzimdaki metalimsi tat hiç gitmiyor bende hergün icmek istemiyorum bakalım sorucam doktoruma 😊
annevebebek17 Celins_ banada öyle dedi canım bende öyle kullanıyorum ama pek memnun degilim hem istah açtı hemde agzimin tadi değişti 😊
Celins_ annevebebek17 aynen canım ağızda kötü bir tat bırakıyor gerçekten o doğru ama bende iştah açmadı 1 aydır kullanıyorum. Akşam yemeğinin hemen başında içtiğim için belki iştahıma etki etmemiş olabilir 🤗
annevebebek17 Elifdikel hmm anladım canim ben birtek bunları kullanıyorum gynoferon u yine aç alirimda decaviti bende yatarken alırım artık
Cansn annevebebek17 yok iştahım açılmadı hiç. Normal hamilelik iştahıydı yani ilaç öncesi gibiydim öyle söyleyeyim.
ozlemm1227 Ben decavit kullanıyorum su an 36 haftalık hamileyim bi sorun yaşamadım hatta faydasını gördüm diyebilirim
annevebebek17 ozlemm1227 içinde bir sürü vitamin var bende faydasını göreceğimi düşünüyorum da bakalım su agiz tadimida bozmasalar konusucam doktorumla:)
annevebebek17 Celins_ anladım canım ben sabah içiyordum ama artık sabahları icmicem akşamları icicem bende istahta açmaya başladı akşamları içince dengelenir sanırım bütün gün de yedigimden anlarım en azından
Minedemir15 annevebebek17 decaviti hiç kullanmadım eltim kullanıyor kilo aldı kan ilacını da kullanamadım yan etki yaptı bnde
annevebebek17 Minedemir15 hmm bende bir yan etkisi olmadi ama ışte ağızda metalimsi bir tat bırakıyor iştah açıyor bende dikkat etmeye calisicam
Aysegul18 annevebebek17 canım ben dekavıt ve ferrum kullanıyorum kılo falan yapmadı suana kadar hep bunları kullandım 34 haftalığız ılk aylar zaten folık asıt kullanılıyor
annevebebek17 Aysegul18 evet folik asiti ben 3uncu aya gelmeden biraktim şimdi doktorum verdi bunları bir haftadir kullanıyorum ama kullanma saatlerimi değiştiricem daha erkenden kilo almasam iyi olur 🙈😊