Cansn annevebebek17 yok iştahım açılmadı hiç. Normal hamilelik iştahıydı yani ilaç öncesi gibiydim öyle söyleyeyim.
annevebebek17 Celins_ anladım canım ben sabah içiyordum ama artık sabahları icmicem akşamları icicem bende istahta açmaya başladı akşamları içince dengelenir sanırım bütün gün de yedigimden anlarım en azından
annevebebek17 Minedemir15 hmm bende bir yan etkisi olmadi ama ışte ağızda metalimsi bir tat bırakıyor iştah açıyor bende dikkat etmeye calisicam
annevebebek17 Aysegul18 evet folik asiti ben 3uncu aya gelmeden biraktim şimdi doktorum verdi bunları bir haftadir kullanıyorum ama kullanma saatlerimi değiştiricem daha erkenden kilo almasam iyi olur 🙈😊
Gamzeciks Pregnantmom fazla gelmiyor mu demir. Bir doktor oksidasyon olur 2 sini aynı gün kullanma demişti :/
annevebebek17 Gamzeciks bencede fazla benim butun gunum kotu agiz tadiyla geçiyor ama hir yandanda gunde iki uc defa icenler var benimki ikisindendr birer tane gidince tekrar sorucam doktoruma
Pregnantmom Gamzeciks sadece demir degil kan icin kullanıyorum degerlerim düsük akdeniz anemisi taşıyıcısıyım o yüzden belli bi seviyedi durması gerekiyor bi zararinı gormedim çok şükür yolunda gidiyor
Mzyyn_93 annevebebek17 istah actigi icin geve yatmadan.once icmenizi tavsiye ediyorum ben icip uyuyorum ne bula ti yapiyo nede bitmeyen istah
Cemileakn annevebebek17 gynoyu sabah kahvaltıdan bir saat önce alıyorum aç karnına decaviti ise ikindin yemek yemeden önce
annevebebek17 Cemileakn bende sabah ac aliyorum decavitide akşam alicam artık ikisi beni sanırım zorluyor biraz
Semanurakyel Celins_ aynen banada öyle dedi doktor aöa kimisi decaviti yemekten sonra içiyor bilemedim 🙄
annevebebek17 Semanurakyel doktora gidicem nasipse gidince sorucam ama gidene kadar akşam icicem ben sanmıyorum etkisinin azalacağını
SemaOkur annevebebek17 Ben decavit kullanıyorum canım zaten doğuma kadar devam ediliyor çok iyi iştah da açıyor hem kullanmaya devam et 😊😘 Bu arada 35 haftalığım
annevebebek17 SemaOkur 😂😂 degil doguma bana dogum sonrası bile belli bir süre kullanacaksın dediler zaten ilaç icmeyi sevmiyorum zorla içiyorum dedim yok artık.. Evet iştah açıyor 😂 ama benim çok acmasin🙈😘
Cemileakn annevebebek17 evet genel olarak da öyle kullanılıyor bazen saatleri geçiyor unutuyorum bile aklıma geldiği zaman alıyorum