guler27smsk_
Bu haftalarda hareketsizlik çok sıcak bakılan bi konu deqil canm.
Doktora qittiqimde ilk sorduqu hareketleri nasl az dediqimde hemen yat bakalm dio yada nst ye baqlıo.
Muhakkak eşini qüzel dille ikna et ve qit

Bu ilgisiz erkekleri anlamıyorum çocuk yek senin çocugun değil ne kadar düşüncesizler

guler27smsk_ öf ne mıymıntı hareketler yapıyorsun ya çık git çocuğun mu önemli kocan mı madem öyle ambulans ara allah allah buraya yazınca sen zehirlenmişsen biz yorumla mı düzeltelim anlamadım ki zaten son haftaların allah aşkına bu kadar olmayın ya

Mumsy bu durum normal mi diye Bilgi alayım diye yazdım yaptığın yorum icin sağol insallah rabbim seni de bu duruma koyar da anlarsın o zmn ne diyeyim bilmeden yargılama benm derdim bana yeter Allah ıslah etsin seni

Bak bu iş şakaya gelmez korkutmak istemem ama gitmen lazım allah korusun bebeğe bisey olduysa seni bile zehirler ihmale gelmez bu şeyler başka götürecek kimse yokmu onları ara

guler27smsk_ durumunuz tabi ki normal değil sizde farkındasınız hanımefendi doğru söylemiş yorumla tedavi edemeyiz hamile kadına beddua etmeyin çok ayıp eşiniz götürmüyorsa kendiniz gidin çocuğunuz söz konusu

guler27smsk_
          AMİN canm Cümlemizden inşaAllah 😊
          Bende sabırsızlanıorm artk kucaqma almak icin.
          En ufak bisey bile evhamlandırıyo bizi.
          Hayırlısıyla bi doqsalardı 😊