guler27smsk_
Bu haftalarda hareketsizlik çok sıcak bakılan bi konu deqil canm.
Doktora qittiqimde ilk sorduqu hareketleri nasl az dediqimde hemen yat bakalm dio yada nst ye baqlıo.
Muhakkak eşini qüzel dille ikna et ve qit
Acaba bisey mi oldu 😔😔😔
NimetDilmen söyledim cnm yk diyor daha kızıyor bana 😢 insallah iyi olur dua edin bana nolur 😢
guler27smsk_ götürmemek nedir ya kendin git bebeğin mi daha önemli o mu bırak allahaskına hemen gitmen gerek bence
Bu ilgisiz erkekleri anlamıyorum çocuk yek senin çocugun değil ne kadar düşüncesizler
guler27smsk_ çikolata veya bal reçel yiyip sol tarafına doğru uzan canım inşallah bişey yoktur
Mlsgzll yakın olsa giderim ama uzak ve kucagimda küçük bebeğim var
guler27smsk_ öf ne mıymıntı hareketler yapıyorsun ya çık git çocuğun mu önemli kocan mı madem öyle ambulans ara allah allah buraya yazınca sen zehirlenmişsen biz yorumla mı düzeltelim anlamadım ki zaten son haftaların allah aşkına bu kadar olmayın ya
Mumsy bu durum normal mi diye Bilgi alayım diye yazdım yaptığın yorum icin sağol insallah rabbim seni de bu duruma koyar da anlarsın o zmn ne diyeyim bilmeden yargılama benm derdim bana yeter Allah ıslah etsin seni
beyzayb insallah cnm sağol
Bak bu iş şakaya gelmez korkutmak istemem ama gitmen lazım allah korusun bebeğe bisey olduysa seni bile zehirler ihmale gelmez bu şeyler başka götürecek kimse yokmu onları ara
guler27smsk_ durumunuz tabi ki normal değil sizde farkındasınız hanımefendi doğru söylemiş yorumla tedavi edemeyiz hamile kadına beddua etmeyin çok ayıp eşiniz götürmüyorsa kendiniz gidin çocuğunuz söz konusu
Kızlar gittim hepiniz çok sağolun güzel destek verenler bebeğim uyuyormuş çok şükür bsy yk 😊
seher_unl hala yorumla tedavi diyor ya
guler27smsk_
Çok Şükür canm çok sevindim 😊
NimetDilmen Allah razı olsun canm bende çok sevindim valla Rabbim sağ selamet kucağımıza almayı nasip etsin hepimize insallah 🥰🥰
guler27smsk_
AMİN canm Cümlemizden inşaAllah 😊
Bende sabırsızlanıorm artk kucaqma almak icin.
En ufak bisey bile evhamlandırıyo bizi.
Hayırlısıyla bi doqsalardı 😊
NimetDilmen aynen cnm ya insallah senin kaç haftalık
guler27smsk_ hemen doktora girmelisin hastane uzaksa sağlık ocağıda olabilir en azından kalp atışına bakarlar
Mrnz gittim canm uyuyormuş 😊
guler27smsk_ bende 36+5 oldum eskisi kadar hareketlı değil senin gibi arada çok korkuyorum