guler27smsk_ NimetDilmen Allah razı olsun canm bende çok sevindim valla Rabbim sağ selamet kucağımıza almayı nasip etsin hepimize insallah 🥰🥰
NimetDilmen guler27smsk_ AMİN canm Cümlemizden inşaAllah 😊 Bende sabırsızlanıorm artk kucaqma almak icin. En ufak bisey bile evhamlandırıyo bizi. Hayırlısıyla bi doqsalardı 😊
Mrnz guler27smsk_ hemen doktora girmelisin hastane uzaksa sağlık ocağıda olabilir en azından kalp atışına bakarlar
guler27smsk_ Mrnz korkma cnm bende dün çok korktum ama benim ki hiç oynamadı az oynamayı bırak hiç oynamadı korkmamak elde deyil 😊
Gurbet_kusu guler27smsk_ aldırma bizim kocalarimizda bize kızıyor yok yemedin yok şu icmiyosun babalık duyguları ağır basıyor bazen
NimetDilmen guler27smsk_ Aqırlastım iyiceeeeee 😁 Ama yinede çok şükür hafif aqrılar dışında iyiyim 😊 Artık qelsin diorm 😁 Sende nasl durumlar kızmı erkek mi? 😁
NimetDilmen guler27smsk_ Ben arife qünü hastanede yattm sabaha kadar 😊 Bebek toplanıyodu hastaneye qittim nstde sancım cktı serumlada durduramadılar yatış verdiler sabah kendi isteqimle imza atıp cktm. Benimkide erkek 😊