ozgegfr Prensm internetten baktım nisan olarak sümüksü kahverengi kanlı yada sarı akıntı gözüküyor acaba bu akıntı nişan olabilir mi çünkü dahiliye doktorum akıntı için bişey demedi tahlil sonucuna baktı direk sizin akıntıniz nasildi
ozgegfr Prensm benim ilk az yoğunlukta sarı sümük kıvamında geldi bugünde baya yoğun bir şekilde sarı sumuk kıvamında geldi rengi hiç değişmedi ama asagi kismimda çok baskı hissediyorum onun dışında sancı ağrı yok
tugceozdemir Benimde sümük gibi bi akıntım geldi ama şeffaf koyu kıvamlı .. kanli veya kahverengi değil sarıya daha yakın nişan mıdır acaba ? Yani kanlı yada kahverengi olması şart mı bilginiz var mı
ozgegfr tugceozdemir biraz önce internette baktım sarı sümüksü akıntıya nişan diyor ama bilemedim tam
gbza tugceozdemir benimde bu akşam geldi dün gecede aşırı ağrım vardı kasıklarımda bacaklarıma kadar vuruyordu bugünde sarı yapış yapış bişey geldi ama sarıydı nişanmı acaba bilemedim bende
tugceozdemir ozgegfr yani nisandır heralde başka bi açıklaması yok ilk defa geliyor benden böyle bişey o yüzden akıntı olmadığına çok eminim insan akintisinida bilir yani
ozgegfr Prensm nisan rengi illa kanlı olmak zorunda değilmiş ama kanlı renkte olursa doktorunuzu arayın diyorlar benim bugünde akintim oldu aynı şekilde ama daha fazla geldi yine sarı renk pazartesiye kadar bekleyeecegim bakalım doktorum ne söyleyecek
ozgegfr gbza benimkide sarı sümük kıvamında 3 günde 3 kere geldi bugün daha fazla yogunluktaydi nişan da olabilir diyorlar kafam çok karıştı pazartesiye kadar doğum olmazsa doktorumdan daha net bilgi alacağım bu arada hâlâ ağrı sancı yok bende
tugceozdemir Genelde nisandan sonra 24 saat içinde veya 2 3 gün içinde sancin gelir doğum başlar diyorlar normalde benimde pazartesi kontrolüm var o zamana kadar beklicem bende ama gelen akıntının nişan olmasını istiyorum gerçekten 😄
ozgegfr tugceozdemir bende pazartesiye kadar beklemedeyim umarım nişandir ama kendim için söylüyorum pazartesiye kadar doğum yapmazsam sevinecegim doktorum gelmeden doğum yapma fikri korkutuyor beni biraz 😊
ozgegfr gbza bikac yazı okudum orda da açık renk beyaz kanlı kahverengi olabilir diyor bir forumda da birisinin başına gelmiş doktoru nişanın gelmiş kanlı renge dönüşünce gel demis
ozgegfr Prensm gündüzleri daha yavaş ama akşam gece masallahi var çok hareketli 😊 asagi baskıları çok fazla hareket ettikçe çıkacakmış gibi
Prensm ozgegfr Evet zaten aşada hareket ediyor 🤗 artık sağlıkla gelsin👼🏻 Ara sıra sanki aşaya doğru itiyormuş gibi hissediyorum sizede öyle oluyormu