Tusembektas Prensm bende bilmiyorum henüz gelmedi ama sanırım tek seferde gelende oluyormuş sızıntı şeklinde yavaş yavaş gelende oluyormuş
Oznur Nişan denilen şey kandan ibaret değil ani su boşalması iki büklüm eden kramplar ve sümük kıvamlı kan bu üçüde nişan belirtisi bir tanesi bile olsa hemen doktorunuzu arayıp konuşmalısınız ulaşamazsınız acile gidip ebeye görünmeniz gerek
Prensm Oznur 2 gündür 4 kere falan sümüksü akıntı var ama kanlı yada kahverengi değil 🙁 nabcam bilemedim
Oznur Prensm Yeşil renk kahve rengi veya kanlı değil ise korkmana gerek Yok demişti doktorum ve kokusuz olması gerekli. Şuan Bebek kanala girdiği için baskı yapıyor ve akıntı hali veriyormuş
ozgegfr Prensm benimde 3 gündür sizin gibi akintim var az sıklıkta tuvalet sonrası gelmişti doktorda tahlil yaptırdım idrar yolu enfeksiyonu çıktı sizde bi baktirin isterseniz benim hiç bir belirtim yoktu çünkü bende 39+4 haftalık hamileyim
Prensm ozgegfr Onuda yaptırdım canım pazartesi sonuçları alıcam ufak tefek sancı dışında bi belirti yok açılma yok🤷♀️
ozgegfr Prensm bende aynı şekilde beklemedeyim pazartesi randevuda herşey kesinleşecek inşallah enfeksiyon sıkıntı yaratmaz
ozgegfr Prensm olur diyende var olmaz diyende o yüzden kendi doktorum ne söyleyecek ona göre bir karar alacağız
ozgegfr Prensm internetten baktım nisan olarak sümüksü kahverengi kanlı yada sarı akıntı gözüküyor acaba bu akıntı nişan olabilir mi çünkü dahiliye doktorum akıntı için bişey demedi tahlil sonucuna baktı direk sizin akıntıniz nasildi