Bence cok gereksız .dogumdan 15 gun sonra bebegın fotoları daha bı anlamlı oluyor bence telefonumuzla her ıstedıgımız gıbı cekebılıyoruz zaten benım gıkrım

Ben hem hamilelik bende Doğum fotoğrafçısı buldum kendime eşimin kuzeni fotoğrafçı o yapacak bize ve uygun bir fiyata yapıyor yaptıracağım . Sonuçta bunlar hatıra kalıyor bebeğime büyüdüğü zaman gösterip anlatacağım . @aynsanatphotography

@ebrarmom08 elbisen çok güzel tatlım, kırmızısının tonunu çok beğendim❤️ Ben ekru dantel kol V yaka dizlerde bir elbise giyicem saçıma çiçek takıcam 🥰 evet her hafta daha da ağırlaşıyorum en geç 1 haftaya halledicem foto işini

Öyle bi hevesim yoktu sadece yenidoğduğunda bebişin fotolarını çektirmek istiyodum ama fotoğrafçı arkadaşımız çekelim dedi tamam dedik :) yıldız parkı bide kilyosa gittik.sadece yıldıza gitsenizde olur harika manzara sudan yansıyo filan.bakırköyde fotokent instagramdan bakın fotoya tavsiye ederim 😊

butterfly4 benmde kolları dantel ispanyol kol bi elbisem vardi onu giyeblrdim aslnda ama cok kilo aldgm icin icine.giremedm 😑 o yuzden bole şalaş bisy tercih ettim cok rahat zaten 😊

butterfly4 vallahi şu an ki sıcaklarda normal nefes alamiyorken dış çekim yapmayı göze alamadım ve stüdyoya giderek kıyafet değiştire değiştire klimalı ortamda çekim yaptırdım çokta güzel oldu tavsiye ederim 😍

@nazliezg bence çektirmekle iyi yapmışsınız, ben de yıldız parkını düşünmüştüm 🥰

@Yelss valla ben nasıl çektiricem bilmiyorum, yüzüm aşırı terliyo benim hiç makyaj filan da durmuyo o yüzden, sizinki de güzel bir tercih olmuş anı olsun güzel bi kaç foto olsun da stüdyo da olabilir 🙂