Kızlar ben fotoğrafçıyım herkese de öneririm hamilelik dış çekimini çok güzel bir anı instagramdan inceleyebilirsiniz :) @pembeduslerfotografcisi

butterfly4 aynı fikirdeyim bebeğimle ilgili her anımı ölümsüz yapmak istiyorum bide ilk olunca daha bir heves yapıyor insan

@Elifertan canım bence yaptır, biz fotoğrafçı ayarlamıycaz kardeşim çekicek öyle bi arkadaşın ya da aileden biri varsa da olabilir

butterfly4 benm fotograf makinem var Tek sıkıntım elbisydi smdi elbiseyede karar verdim. Yapicam yani 😁 aslinda daha gecen hafta yapicaktik ama malum havalar hep yagmurlu cikamadik 🙄

butterfly4 ben Ankara’da oturuyorum Ablam Polatlı’da oturuyor hediye olarak yaptırdı bize ☺️

@ebrarmom08 ben de elbisemi filan ayarladım 😍 1 hafta sonra çekicez, çektiğimizde 32 haftalık olucam zor dayanırım zaten, gittikçe ağırlaşıyorum ve aşırı yoruluyorum, sen kaç haftalıksın canım

@Tugba12345 aynen öyle biz de fotoğrafçıyla değil, kardeşim çekecek😊 İstanbul’da mısın canım nereye gitmeyi düşünüyorsun eger İstanbul’da isen

butterfly4 yaptırmak istiyorum ağustos eylül gibi tam zamanı oluyor ama o sıcaklarda nasıl olacak bilmiyorum bazen vazgeçesim geliyor valla 😑

Bence cok gereksız .dogumdan 15 gun sonra bebegın fotoları daha bı anlamlı oluyor bence telefonumuzla her ıstedıgımız gıbı cekebılıyoruz zaten benım gıkrım

Ben hem hamilelik bende Doğum fotoğrafçısı buldum kendime eşimin kuzeni fotoğrafçı o yapacak bize ve uygun bir fiyata yapıyor yaptıracağım . Sonuçta bunlar hatıra kalıyor bebeğime büyüdüğü zaman gösterip anlatacağım . @aynsanatphotography

@ebrarmom08 elbisen çok güzel tatlım, kırmızısının tonunu çok beğendim❤️ Ben ekru dantel kol V yaka dizlerde bir elbise giyicem saçıma çiçek takıcam 🥰 evet her hafta daha da ağırlaşıyorum en geç 1 haftaya halledicem foto işini