Tuaa15 Deletedmom133 maşallah canım benimkinde 2 buçuk hafta ilerde gelişimi kilolu bebek bana da sezeryan der mi acaba doktor
Deletedmom133 Duygudamla evet 4 e yaklaşmış kilosu kafada 1 hafta önde zaten 🤭sende sağlıcakla alırsın inşallah
Deletedmom133 Hzlhakko inşallah hemen yazacağım boş olduğum anda 🤭 inşallah sende ağrısız sizisiz kolaylıkla alırsın kucağına ❤
Deletedmom133 ebrarmom08 37 de aldırma bence 39 u bulsun yine de 💁♀️insan günü alınca daha bir heyecan basıyor muş 🤭🥰
ebrarmom08 Deletedmom133 valla hayrlisi olsun doktorun ne dedgi belli olmadgi icin bende sasrsm kaldm
Ssraa Ayy canım sağlıkla kucağına alırsın umarım. inşallah ikinizde çabucak toparlarsınız ve her şey çok güzel olur ☺️💜
Deletedmom133 Ssraa sağol canım darısı sağlıkla başına inşallah sende sağ salim kolayca alırsın minnosunu kucağına 🥰❤
Deletedmom133 ebrarmom08 benim bebek büyük ve ters olmasına rağmen geçen hafta almadı bile bekleyelim dedi artik tam 39 a denk geldiği için gün verdi 🥰🥰🥰
Deletedmom133 Atlarlayasayan amin inşallah sağlıkla alalım sen dogumdayken ben hastanede yatıyor olacağım 🥰🥰🥰
ebrarmom08 Deletedmom133 bende asiri idrar yolu enfeksiyonu var bide bobrek buyumesine bagli siddetli agrilarim oluyo onun icn