Asmncn Deletedmom133 benim de 24 Haziran spinal sezeryan olacak Rabbim evlatlarımızı sağ salim kavuşmamızı nasip etsin.heyecan korku endişe hepsi var ama olumlu düşünüp dua edersek iyi geçeceğine inanıyorum
Deletedmom133 Asmncn kesinlikle en fazla 1 ay acı çekersin sonrasi muhteşem bebeğinle güzel doğumlar ikimizede 🥰😉
Asmncn Deletedmom133 1 ay bile acı çekeceğimizi sanmıyorum bebeklerimizi kucağımıza aldıktan sonra herşey unutulur zaten 🥰
Deletedmom133 MelekAnnesi52 hayırlısı olsun canım sağ salim alalım şuan çok.merak ediyorum kizimi kara kızım benim 😉🥰
Deletedmom381 Deletedmom133 Ayy hiç bir şey kalmamış 🤩 Sağ salim ikinizde kurtulursunuz inşallah 🙏🏻 Rabbim herkese hayırlı doğumlar versin. Sağlıkla sıhhatle gelsin prenses 👸🙏🏻
Deletedmom133 Deletedmom381 amin inşallah darısı sağ salim başına sende mutlulukla alırsın biran önce kucağına 🥰😘❤
Deletedmom133 Asmncn en fazla 1 ay işte herşey unutulur bal kokulum kucagimdayken bir bakmışım bayramda geziyoruz 🥰🥰🥰herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah
A_S_K Deletedmom133 Sağlıkla girin sağlıkla çıkın inşallah. Ağrısız sızısız kolay bir doğum ve süreci olsun🙏🏻💕
Deletedmom133 A_S_K Allah razı olsun inşallah sende sağ salim alırsın biran önce 🥰meleklerimize kavuşalım inşallah 🥰
ebrarmom08 Deletedmom133 ay o gün benimde kontrol var benide acaip heycan basti 37 olcaz 😂 37de alalim demisti normalde. Ne olcak ne bitcek merakla bekliyorum bende hadi hayrlisi 🤗
Deletedmom133 ebrarmom08 37 de aldırma bence 39 u bulsun yine de 💁♀️insan günü alınca daha bir heyecan basıyor muş 🤭🥰
Deletedmom133 Hzlhakko inşallah hemen yazacağım boş olduğum anda 🤭 inşallah sende ağrısız sizisiz kolaylıkla alırsın kucağına ❤