ezehra Deletedmom133 ayyy canım hadi hayırlı olsun kolay doğum olsun inşallah sağ salim kucağına al bize de dua et 🤗❤️🙏
1Tecrubesizannee Deletedmom133 seni burdaki postla4dan tanıyorum çok sevdim canım bol bol dua edicem inşallah kavuşursun pamuk tombik kızına hersey yolunda gider inşallah rabbim her zaman yardımcın olsun canım benim
Deletedmom133 1Tecrubesizannee ah canım ya teşekkür ederim 😅❤amin inşallah sende sağ salim alırsın bebeğini Allah kavuştursun inşallah senide bebeğine ❤❤❤
Yamanoz Deletedmom133 canım bende sezaryen günü aldım 24 Haziran'da saat 8.30 da yatış olacak benim 2.cocugum birincide acil olmustu. hiçbir şey anlamadım şimdi çok heyecanlıyım korkuyorum hepsi karışık... Günlerdir düşün düşün uyuyamiyom. 😣
Deletedmom133 Yamanoz sağlıkla alırız hersey gelir geçer ayni anda olucak demekki seninle rabbim kolaylık versin bize 🥰🤲😘
Zeyzey20 Deletedmom133 rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin 😊 inşAllah bizde bu günlere gelelim 😊
ebrarmom08 Deletedmom133 bende asiri idrar yolu enfeksiyonu var bide bobrek buyumesine bagli siddetli agrilarim oluyo onun icn
denizcik Deletedmom133 aaaaa bizim de bugğn randevumuz vardı çatı muayenem yapıldı😢 ve bebişimizin iri olması nedeniyle sezeryan olmasına karar verildi. Büyük ihtimal bizim de pazartesi günü. Heyecan dorukta. Aynı günmüşüz. Hakkımızda hayırlısı inş.
Mehlikan1 Deletedmom133 senı buradan tanıyorum canım demek ögün geldi ha hadı hayırlısı olsun doğum maceranızıda yaz buraya ☺️
Deletedmom133 Mehlikan1 kesinlikle yazacağım herkese moral olur teşekkürler tanınmakta güzel 🥰😘rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Tuaa15 Deletedmom133 maşallah canım benimkinde 2 buçuk hafta ilerde gelişimi kilolu bebek bana da sezeryan der mi acaba doktor
Tuaa15 Deletedmom133 ooo maşallah 30 haftalık gittim 2.160 gram dedi doktor bana da 33 olduk ama 35 de gidicem bakalım ne diyecek ☺️