Deletedmom133 Dualarınızı eksik etmeyin heyecan korku başladı 24 haziran pazartesi 8.30 da verdi tarihimizi rabbim herkesi bu günlere erişirsin inşallah 🤲kızıma kavuşmaya az kaldı ❤💁♀️
Dyglila Deletedmom133 hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah😊 sezeryan olmayı sizmi istediniz yoksa gününüz geçtiği için mi sezeryan olacaksınız ?
MelekAnnesi52 Deletedmom133 Bizimde günümüz 17 temmuz heycanda var mutluluk da korkuyu zaten yenemiyorum 🙃
Deletedmom133 Dyglila bebek ters ve tombis ondan canım zorunlu ❤🤲amin sagolasin hepimiz kolayca alalım kucagimiza inşallah
Aysenaz6143 Deletedmom133 aynı durumdayız canım beniöde bebiş ters. Tombişliğini soramadım bile doktor sezeryan günü verince🙄o da unuttu sanırım. Bana da tarih 25 haziran verdi. Hakkımızd hayırlısı olsun inşallah sağlık sıhhatle kavuşalım bebişlere ❤️
mom02636 Deletedmom133 aa aynı gün olucak doğumumuz bende pazar yatış yapıcam pazartesi doğum insallah 😊
Deletedmom133 mom02636 benim yatış evde 😉🥰 hayırlısı olsun canım ikimiz içinde kız mi senin erkek mi 🥰