Ebrarrebral bebegimmveannesii çok zor ben 2 hafta yaşadım bizde genetik ailece masaAllah imiz var :) ilk haftalar iştahsızlık olduğu için yemek yiyemyordum 62 kilodan 58 kiloya düştüm
Ebrarrebral Skn23 aynen :) bazen yemeği unuturdum akşam eşim gelince direk mutfağa giderdi acaba birsey yemiş miyim diye :( şimdi her öğün arar yemek ye diye
Edaaks Ebrarrebral eşim kilo aldın sen diyo bi gittik 2 kilo vermişim 😂 yemediğime inanmıyo heralde bide evde tek olunca hiçç mutfağa giresin gelmiyo
Ebrarrebral Edaaks :) bende kilo verdim eşim yavrum anasını forma sokacak gibi diyor 😂 yalnız olunca hiç yemek yenilmiyor ara öğün ve Kahvaltıyla kalıyorum
HazelSeren Skn23 14 hafta bıtıyor ama yogun bır halsızlık ve işte yemekte ısteksızlık var napıcaz bılmıyorum 😣
Sedahatun Skn23 ben de 14. Haftadayım mide bulantısı kusma devam ediyor🥺 demir hapına başladım bi de ölecektim karın ağrısı ve gaz sancısından
Skn23 Sedahatun henüz sadece folik asit kullanıyorum ben😁 vermedi başka ilaç doktor . Gaz sancısı hamilelerin geleneksel sorunu sanırım ya
Sedahatun Skn23 yani ölücem sandım, acile falan gittik gaz sancısından böyle yamulduysam normal doğumu düşünemiyorum