Skn23 37aysgl tam 13+0 da söyledi ultrasyondaki başka bi doktor söyledi kendi doktoruma Cuma gidicem bilmiyorum değişir mi 😁
Sedahatun Skn23 yani ölücem sandım, acile falan gittik gaz sancısından böyle yamulduysam normal doğumu düşünemiyorum
abcd1234 13+6 yım.geçen Cuma’ya kadar faal olarak çalıştım, 30 tane minik öğrencim var.karne koşturmacası fena oluyor.bide 4 yaşında kızım var.1 saat kesintisiz yerimde otursam şükredeceğim😅deli gibi yiyorum, 2 kilo da almışım.
Skn23 abcd1234 maşallah ben geçen dışarı çıktım bi boy yürüdüm hemen lekelenmem oldu 🙄🙄 dahada gezmiyorum evdeyim hep yatıyorum
abcd1234 Skn23 32. Yada 37.haftada izne ayrılacağım.eğer iyi hissedersem 37 de ayrılırım.önümüzdeki yıl 3.sınıf olacağım.belki dayanırsam 37 de ayrılırım.
Sulebrk Skn23 kızlar ben 10 haftalığım allaha şükür bu zamana kdar çok nadir içim bulandı 1 kere kustum o kadar sizce sonradan bulantı olur mu maşallah femeyş unutmayın nolur😘
Dilamm Skn23 14+6yım çoook şükür bulantılar baş dönmesi 2 hafta oldu geceli sadece hapşurunca ve öksürünce kasık agrım oluyor onun dışında karnım cıktı biraz karnım cıkmasa hamile oldugumu anlamayacagım maşallah bana 😂ama cok uyuyorum cok uykym geliyor günün yarısından cougunu nerdeyse uyuyarak geciriyorum
Dilamm Skn23 60 kiloyla hamile kaldım şu an 61.2 olmuşum cinsiyetimizide öğrendik minik bir prensesimiz olck yanlıx kafama takılan bişey var kızlar her yerde okuyorum burda da bebeğğmin kilosu 35-45 gram arası olması lazım diyor doktorun bebeğin 100 gram dedi bebeğim kilolumu oluck acaba
Skn23 Dilamm Doktor bana bi kilo gram belirtmedi canım valla bilmiyorum ki eğer öyle olsa doktor onuda söyler sanırım kilolu diye