Skn23 Ben kusmaya devam 3 kilo vermişim.. ara ara vajinal ağrım oluyor . Paso yatıyorum doktor dolaşmama müsade etmiyor ... Sizler ne durumdasınız bakalım☺️ Benim gibi perişan olan varmı
37aysgl Skn23 bende 13 haftalığım iştahım yok daha kilo bile alamamışım bazen bulantım oluyo bazen olmuyo
Skn23 35ilknur35 kasık ağrım ani kalktıkça oluyor da benim genelde alttan bi vajinal ağrım ve karın ağrım oluyor
Eminelif25 Bende 13+5 günlüğüm ve ne yesem hemen çıkarasın geliyo hiç kilo almadım ama doktorum bebisin gayet iyi olduğunu söyledi
Skn23 Edaaks bende öyle canım cidden herkes gibi iştahlı olamıyorum yiyemiyorum kusuyorum bi süre daha çekicez
Ebrarrebral bebegimmveannesii cnm iştahsızlık vrsa ve yemek yemiyorsa mide bulantısı artar kendini zorla
Edaaks Ebrarrebral eşim kilo aldın sen diyo bi gittik 2 kilo vermişim 😂 yemediğime inanmıyo heralde bide evde tek olunca hiçç mutfağa giresin gelmiyo
bebegimmveannesii Ebrarrebral cok zorluyorum valla ama yedigim gibi lavaboda buluyorum kendimi artik pes ettim yemiyorum
35ilknur35 Skn23 benim kasık ağrım çok fazla var otururken bile o kadar ağrıyor ki korkuttu beni açıkçası
Ebrarrebral bebegimmveannesii çok zor ben 2 hafta yaşadım bizde genetik ailece masaAllah imiz var :) ilk haftalar iştahsızlık olduğu için yemek yiyemyordum 62 kilodan 58 kiloya düştüm
Cihanergis Cinsiyet ögrendinizmi ben 16 haftalık oldum midem alt üst hala 8 kilo verdim yemek yiyemiyom halsizim
bebegimmveannesii Cihanergis 2 gun once erkege benziyo erkege doner bu dedi doktor cuma tekrar gidecez dur bakalim ins degismez
bebegimmveannesii Skn23 valla yaa hele su et yemeklerine bayilirdim simdi aşırı tiksiniyorum hamile olmadan onceki halimi ozledimm😢😢😢😢
Ebrarrebral Skn23 aynen :) bazen yemeği unuturdum akşam eşim gelince direk mutfağa giderdi acaba birsey yemiş miyim diye :( şimdi her öğün arar yemek ye diye