30 hafta olduk😳☺️😍🥰
lilamom benim de yarın dr randevumuz var duruma göre başlarım hazırlamaya. Bir an önce hazır olsun kafam rahat olaun istiyorum. Böyle oturup durmak çok zor ya 😀 annemi ablamı eşimi araya araya bıktırdım şöyle mi yapalım böyle mi yapalım diye 😀😀
25agustos bende hem yapyim aradan ciksin hemd kafam rahat olsun hemde malum artik Allah gostermesin dogum olma olasigi basliyo herhangi bi drurumda hazir olsun istiyorum irtada kalmayalim 😂 kayinvalideme kalsa temmuz sonu yap diyo oldu dedim bende dogurmaya giderken yaparim o sicakta son haftalarimda
lilamom annemde çok şey yapma hazırla abartmadan gerek olanı gider alırız evden diyor 😀
lilamom aynen canım
25agustos aman agzi olan konusuyor. Bosver .insallah kolay yaparizda biz bile sasiriririz :))
Merhaba hanımlar benim de Ağustos’un somu Eylül’ün başı inşallah siz nasıl kıyafetler koydunuz acaba battaniyesi falan benim sadece zıbınlar kısa kollu hiç yazlık almadım
Akdgnsyma benimde agustos basindan 24 jne kadar tarih veriliyor yani ne kadar yenidogan bebek usur densede bizim aylarda doganlar icin gecerli degil cunku 38 derecedn bile cikmis olsa disarisiyla fark olmuyor agustos baya sicak oluyor yani cocugu kat kat giydirip pisirmenin alemi yok ayrica uzmanlar bastan nasil alisirsa oyle gider diyor ben hastane icin takim olarak icine kisa kollu zibini ustune uzun kollu alt ustu koydum mecbur ama cikinca elbise tek citcitli zibinla dolastiririm ustune ince bi muslim yeter hastaneyede bi penye battaniye iki tane muslim koydum 3 tane ince corap koydum yelege falan zaten hic gerek yok
lilamom bende bu şekilde hazırlarım zaten öyle kalın şeyler almadım normal pamuklu takımlar teşekkür ederim 🤗
Akdgnsyma aynen canim cunku bak etrafina dikkat et bastan ne kadar ekstra kalin kalin giydirirsen cocuk o kadar alisiyor sonra dahada kalin giydirmen gerekiyor hemen hastalniyor ama ince rahat giyinen cocuklar daha dayanikli oluyor bakiyorumda agustos temmuz sicaginda battaniyeye saranlar var terden isilik oluyor terleyip sogumasi daha tehlikeli ona bakilirsa eger disarisi anne karnindaki isiya esit hatta daha coksa usumesi gibi durum olamaz zaten ha eylul ekim gibi olsa belki birer kat fazla olabilir
lilamom aynen öyle dogru nasıl alışırsa öyle gider