Melikesultan Beyazlale bende aynıyım seninle 26+4 şükür allaha herşeyi hazır benimde erken doğum riskim var bir önceki cocugum 32 haftalık doğdu iri olduğu için buda haftasından öndeydi geçen hafta bakalım acil birşey olmadığı sürece hasteneye gitmicem inşallah
Beyazlale Melikesultan benimkide haftasi onden gidiyor suanlik canım 28. Haftada ciger gelistiricimiz vurulacak. Bisey alip eve getirizde Allah korusun kötü bisey olur diye korkuyoruz sadece cok acil olan seylerini alicam
esra1907 Mlssa ya bir uyuyorum uyanıyorum resmen yıkanmışım gibi terliyorum 😂😂 bunaldım artık ya Allah’ın gücüne gitmesin
Mlssa esra1907 Gerçekten aynı ben de öyleyim boynumdan sular akıyor hayatımda böyle bir şey yaşamadım😄😄
Aysedgrlikrkmz Asliyildirim ya ufak tefek şeyler ama pahada ağır şeyler 🥰 o yüzden birer ikişer aldık hep bitti çok şükür toplu alınca insana koyuyor biraz 🥰
Asliyildirim Aysedgrlikrkmz be. Ev taşıyacam da 10 gün sonra... bi daha uğraşmayayım taşımakla diye almadım açıkçası. Temmuz ayında annemle çarşıya çıkar alırım. Bi de listem yok 🙈 Allah rızası için bi bilen bana liste yolladın ne alacam kaç tane alacam hiç bilmiyorum. İlk bebeğim çok acemiyim.
esra1907 Emine4242 annem bizimle kaldığı için bilmiyoruz canım ama kalmasaydı bende öyle olurdum sanırım 🙊🙄
esra1907 Mlssa ay valla sorma canım ayaklarım alev topu gibi ben normalde üşüyen biriydim yani ayaklarımda soğuk olur üşütürdüm şimdi çok şükür böyle çorapsız durduğum halde birşey olmuyor 😂
Melikesultan Beyazlale anladım bana dr ciğer geliştirici yaparız demedi henüz şükür allaha...sanada hayırlı doğumlar inşallah
Melike11 esra1907 85 bizimde canım.Bende çalışırken çok yoruluyorum ve terliyorum sıcaktan.Gece uykudan sürekli kalkıyorum artık doğsun istiyorum 😂
Deniziimmm esra1907 bu geceden itibaren 85 bizimde benim de ayaklar şişti sabahları krampla uyanıyorum yarın Dr bildiricem inş
tubasd esra1907 bursadan merhaba herkese 🌸🌸biz 80 ne düştük cok şükür 😍 hazirliklar ne alemde sizde besik vs aldinizmi
Seherr esra1907 son 86 bizimde :)) hiç uyuyamıyorum kızlar ben sıfır uyku 😰 napıcam böyle bilmiyorum hiç gece olsun istemiyorum