Ylzmkl Son 80 gün Allah’ın izniyle kavuşmaya kızıma sadece aşırı sıcaktan bunalma vr onun dışında ayakta kalırsam ayak ağrısı başka da bi şikayetim yok çok şükür kızım beni fazla zorlamıyor hareketliliği dışındaa tabi ☺️☺️
Tugbanur esra1907 82 günümüz kaldı 😍 bel agrım bacak ağrılarım çok yatarken sağa sola dönerken zorlanıyorum azcık hareket ederim hemen nefes nefese kalıyorum en önemlisi de sıcaklar zorluyor hic bi şey yiyesim gelmiyor sürekli soğuk biseyler içmek istiyorum hayırlısıyla geçer inşallah bu günlerde 🙏
minik_fasulyem_ Tugbanur son 83 le bizle öyleyiz yemek yapasım gelmiyor soguk ve hafif şeyler yemek istiyorum bugun annemlere yazlığa gidicem biraz açılırım belki dye 1 haftada ne olursa artık
Ekincis esra1907 89 gün kaldı kilo alımım yavaşladı (10 kilo aldım kusa sürede) benim de iştahım bi enteresan karsta yaşıyorum eylülden sonra kış başlar ne almalı çantayı nasıl hazırlamalı hala net değil kafamda 💩
Mrvl Son 83 💕 ben o kadar çok uyuyoruuum kiii çok zor uyanıyorum resmen ee haliyle çok uyuduğum içn bi halsizlik oluyor 😩
Askkokuluyavrum Aysedgrlikrkmz 1ogrencianne Beyazlale Rukenservet hepimizin 94 kalmış kızlar Allah sağlıkla kucagimiza aldırsın ben her gece rüyam da emzirdiğini görüyorum psikolojik sanırım 😬😬 bebisler ne alemde bize doktorumuz 3 hafta önde çok kilolu dedi 😔😔😔 moralimiz bozuk biraz insAllah birşey olmaz
Asliyildirim Aysedgrlikrkmz be. Ev taşıyacam da 10 gün sonra... bi daha uğraşmayayım taşımakla diye almadım açıkçası. Temmuz ayında annemle çarşıya çıkar alırım. Bi de listem yok 🙈 Allah rızası için bi bilen bana liste yolladın ne alacam kaç tane alacam hiç bilmiyorum. İlk bebeğim çok acemiyim.
Aysedgrlikrkmz Asliyildirim ya bende hep buradaki listelerden baktım sana tavsiyem yeni doğan çok alma şakın 3-6 ay al yeni doğandan dörder beşer tane şey olsa yeter bence
Kalbiminsesi Asliyildirim valla son ay almayi dusunuom bisey fln olur esyalari gozumun önünden gitmez
esra1907 Beyazlale sorma canm ya bugün onu düşündüm daha 28 derecelerdeyiz 35-40 olduğunda ne yaparız bilmiyorum
Asliyildirim Kalbiminsesi öyle kötü şeyler getirme aklına, sonra almak istiyosan sonra al tabi ama kötü düşünme. İyi düşün iyi olsun