Steacher Nur55 o kadar doğru söyledin ki.. hamileliklerimizin her anı dediğin gibi çok kıymetli her halimizin her haftamızın değerini bilmemiz lazım 😊
egesu22 Ben de 14 haftalık ama göbek deliği a çıkmaya başladı orada zaman zaman Bi gerilme hissediyorum özellikle akşam üstüne doğru göbüş biraz daha çıkıyor
egesu22 Bu arada 2. Bebeğim. Biraz çıktı bilmeyenler anlamıyor da ben ve bilenler farkediyor. Bikaç kez çok hafif hareket de hissettim sanırım. İlkinde de 16 haftalıktım hareketlerini hissettiğimde.
annesininpremsesi Steacher evet tanidigim bir ebe bunu soylemisti bana benim belim hala ince mesela ben kiz bekliyorum inşallah. Herkeste tutar mi bilmem tabi
Steacher annesininpremsesi nasip kısmet tabi Rabbim bilir hayırlı evlatlar olsunlar öncelikle 🙏🏻 Ama cinsiyet kesinleşirse bu dediğini unutmayacağım canım 😊
Glydn Steacher 16 haftada belirginleştiğini ve birden bir şişkinlik oluştuğunu hissettim ve şaşırdım. Belirli bir şişkinlik var. şimdi 19 haftadayım hala aynı sayılır çok fark yok henüz
Aleyimm44 Steacher tam karnım çıktı artık belirginleşti demem 26 27 hafta aldı ondan önce hiç göze batmıyordu bile ..
Cansn Steacher valla aynen öyle oldu 😁 şükür toplu taşıma kullanmıyorum ama bir kaç kere bindiğimde bile bu durum ile karşılaştım. Şükür elden ayaktan düşmedim de ihtiyacım da olmadı. Ama kadınlar bu konu da çok duyarlı. Bir kadın hamile görünce özellikle kendi başından da geçtiyse daha empati dolu yaklaşıyor.
Yaseminpinar Benim iç karnım dar olduğu için su içsem yemek yesem daha 9 haftada 6 aylık gibiyim millet metroda yer veriyor ahaha çaktırmıyorum napiyim. 😄
Gul33 Steacher ben 9.haftadan sonra pantolonlarımın düğmesini kapatmamaya başlamıştım, 12 haftadan sonra da baya çıktı hamile kıyafetlerine başladım. Ama karnım dışında hiçbir yerim büyümedi, göğüs ve kalça da dahil küçücük duruyor. 38.haftadayız.