Foto03 C_rabia bende direk kilo alınca basenlerden alıyorum bende korkuyorum şahsen ileride nolcak diye 😄
Smyye0303 Steacher benimde 15 haftalık ama zayıfım bide hiç bişi yok yani daha kilo Almanya’da başlamadım ama kaşığımın orası siş yani ama yinede dar giysem fazla belli olmaz😁😁
bsrgz Steacher benim 17. Haftada çıkmaya başladı 25. Haftada iyice fırladı eşimle hayret ettik bu kadar büyüdüğüne 🙄
sevval55 8 haftalgım 5 aylık gibi karnım var 😀 istediğimde buydu zTen hele yemek yiyince oo doğurcam sanıyorum soranlara 2 aylık demiyorum o zaman göbek bu diceklee diye 😀 ama cok zayıfım cıkan gerçekten alt karnım gobek değil
Steacher sevval55 ya yapı meselesi çok zayıf olduğun için ileriki aylarda karnın çok güzel durur bence şu sporcular hamile kalıyorlar ya onlar gibi olursun 😍
Mamak Steacher canim benim ilk gebeligim. Ic karnim cok kucuk. 8. Haftadan cikmaya basladi 10. Haftadan itibaren hamilelik pantolonlari harici birsey giyemiyorum. Suan 18. Haftamdayim🤷🏻♀️
Steacher Mamak bende eskiden kalma var pantolonlarım da, o bebişin geleceği yer bi acayip duruyor tam dolmayınca belimden iniyor bi tuhaf. Ama normal pantolonlarım da sanki çocuk sıkışmış gibi içinde :( pantolon giymeyeceğim 😂😂 biz elbise giyelim arkadaşım 😊
Annesinincenneti Ben 11inci haftamdayım bariz çıktı ilk hamileliğim hiç miğde bulantım veya kusmam olmadı iştahım çok açıldı baya kilo aldım bende bi gariplik var sanırım 😀
Steacher Annesinincenneti herkesin bünyesi farklı işte kuzum:) benim eltim 23 haftada şu an kusmaktan 8kilo verdi 😊 böyle kusmaya can kurban diyorum sus diyor değerini bil diyor, bizde değerini bilelim kusmamanın iştahın 😊😋
Steacher annesininpremsesi ikili testte de doktor “sanki şurda bi çıkıntı gördüm erkek gibi ama çok erken” dedi. Bizde şaştık. Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize 😊
Steacher Edaahs annesininpremsesi bel kalınlaşması erkek bebek belirtilerinden olabilirmiş arkadaşım 😊👶🏻
Pavlov Ben de 13+3 üm şu an ve 1 kilo almama rağmen resmen genişlemiş gibi bel ve kalçam. Doktor kız dedi o yüzden mi yayılıyor vücudum anlamadım🙄
Steacher Pavlov hemen öyle cinsiyet söyledi mi ya 🙄 emin miydi canım bize de çıkıntı mıkıntı dedi ama pek şeyapmadık 🙄
Pavlov Steacher büyük ihtimalle kız dedi ama ben emin gibiyim çünkü yüzüm kocaman kırmızı sivilcelerle doldu ve tatlı yediğimde midem bulanıyor🤗
annesininpremsesi Steacher evet tanidigim bir ebe bunu soylemisti bana benim belim hala ince mesela ben kiz bekliyorum inşallah. Herkeste tutar mi bilmem tabi