Gokmeninannesi Steacher 16 haftalığım, hafif hafif var karnım ama ben hep bol elbise giydiğim için belli belirsiz 😁
Kubra0210 Steacher tabirine çok güldüm 😁😁 11. Hafta bitmek üzere birdenbire karnım tümsekleşti resmen normal mi acaba?
Steacher Kubra0210 bence karnının bir günde tümsekleşmesi ya gazdır ya kabızlık gibi şişliktir arkadaşım
Pavlov Steacher büyük ihtimalle kız dedi ama ben emin gibiyim çünkü yüzüm kocaman kırmızı sivilcelerle doldu ve tatlı yediğimde midem bulanıyor🤗
duygu34 Pavlov aynı sizin gibiyim,tatlı düşününce bile midem bulandı, ağzımın kenarında alnımda sivilceler çıktı , kilo almadım ama belim kalınlaştı popom büyüdü 🤷🏻♀️ doktorum 3 gün önce kız dedi 😊
Glydn 1Tecrubesizannee kaçıncı haftadasın? Bu şişkinlik hissini napıcaz öyle iyice şiştikten sonra patlıycak gibi mi hissediliyor😂 hele akşamları ben baya şişiyorum
NihanMine Steacher valla benim 10. Haftada çıkmaya başladı tabiki bunu sadece aile bireyleri farkediyor çok büyük değil z😂 ama benim gebelikten öncede su içsem göbek yapardı iç karnım dar muhtemelen ve dediğin gibi belim kalınlaştı ve kendi pantolonlarımdan çoğu olmuyor 😂😂😂
1Tecrubesizannee Glydn 24 haftalık olduk canım bazen yemek yiyince catlicam gibi oluyorum karnım patlicak gibi oluyor soda içiyorum biraz rahatlatıyor canım sen kaç haftaliksin :)
Glydn 1Tecrubesizannee 19 a girdim fakat özellikle akşamları az yemeye karar verdim:) daha şimdiden rahatsız ediyor ileriki haftalara kadar yeme düzenimi alıştırmam lazım galiba böyle olmayacak😅