Tugraveannesi Gokceg ben yiyorum valla sürekli olmasa da ayda 2 3 çok abartılmadgı sürece bence sorun olmaz diye düşünüyorum
sevval55 Kocam yedirmiyo hep gözü üstümde geçen arkadaslarım geldi pizza söylediler bende yedim kaç gün konusmadı benle😀😀😀
Kahraman35 Asilalaz et ya da köfte olan ürünleri evet beni de tiksindiriyor ama tavuklu ürünleri de var. Içine sinen kişi her şeyi yer bence 😄😄😄 benim sinmiyor yemiyorum ama yiyenlere de saygım var. Kimin ne canı isterse 🤣🤣🤣
BirVeraAnnesi35 Gokceg ben cok sık olmasa bile arada yiyorum yaa çok canım istiyor abartmadan yiyorum ayda bır falan😊
Gimmy Gokceg valla ben ilk beş ay mide bulantım yüzünden bırak fast food u normal yemek bile zor yiyordum beşinci Aydan sonra ilk yemek yeme isteğim pizzayla başlamıştı sonrasında ara ara tüketmeye devam ettim . Bence vücudumuzu dinlemek yeterli Senin tüketmek istediğin şey sana ve bebeğine zararlıysa miden almıyor zaten rahatsız olmayacak kadar yenilebilir bence 👍
Thecrown Gokceg evde yapıyorum dışardan yemiyorum ve çok nadir tükettim umarım bir şey olmaz dışardan yemek yerine evde yapabilirsin hem için rahat olur😊
Nalanktl Gokceg canım hiç abartmaya gerek yok neyden Can’ın çekiyorsa arada ye. Ben ilk oğlumda çok yedim turp gibi maşallah, Bunda pek canım istemiyor ev yemeği tercih ediyorum dışarıda bile olsam. Ama istesem yerim yani o kadar da değil
Duuyguum Asilalaz et dışarda imkansız yemem canım tavuk yiyorum ben ama onun dA ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır tabi 😅
Deniz_80 Canin isteyipte yemesen bence daha zararli, arasira yemekte zarar yok bence , bende yedim ilk oglumdada , bisey olmadi gayet saglikli.☺️
Yasmin26 Gokceg haftada en az 2 kere tüketiyorum yanında büyük boy kola ile 😂 hic de birsey olmadı yasaklandıkca daha cok istiyo insanın canı . İçim rahat ben yiyorum 😂
feyzaa34 Gokceg normalde pizzayı ağzıma sokmam ama hamilelikte deli gibi yiyorum tabi vejeteryan pizza😊 ye kuzum bisey olmaz allahın izniyle en az indan 15te 1 ye bisey olmaz😀
butterfly4 @Gokceg benim midemin çok bulandığı dönem aşırı derecede canım sosisli istemişti zaten bişey yiyemiyorum deyip saldırmıştım ama nasıl rahatladım nasıl zevkle yedim anlatamam 😀 sonrasında bir kez daha yedim daha da başka bişey yemedim hamburger filan