Mihri23 Şükür benm gibi olanlar varmış 😂😂😂 7 haftalık hamileyim ve başından beri iki üç kere hamburger patates kızartması makarna vs dışarı da yedim dayanamıyorum 😅 bebeğe bi yararı yok keşke yemesek
Asilalaz Duuyguum bendede seker vıktı ınsulın kullanıyorum cok kıloda almadım ah neler cekıyor canım saymayım sımdı 😅
Symgmnr 29 haftalık hamileyim 1 kere hamburger yedim sadece, evde pizza yapıyorum :) ona da sucuk sosis vs koymuyorum hatta bazen lavaşa yapıyorum pizzayı 😬
Minifasulye Gokceg hamburgeri pizzayı kfc tavuk kanatlarını hepsini evde kendim yapıyorum dışardakilerden daha lezzetli oluyor hemde sağlıklı
Ozican Minifasulye şu hamburgeri bende evde deneyim diyorum aynı hazzı veriyor mu ya ☹️☹️ Çok özledim 😔
Mervezngn Melon bende özellikle midye gördükçe kafamı çeviriyorum baka kalırsam kesin alır yerim diye. İlk başlarda 5 tane yemiştim bidaha yemedim 24. Haftadayız tutuyorum kendimi
Duuyguum Bende de. O İştah yok hiç ya canım çektiği şeyi yemem lazım yoksa abur cubur bu şeker yüklemesi herkese yapılıyor mu
Mervezngn Duuyguum yaptırıp yaptırmamak size kalmış ama doktorlar öneriyor. Bende yaptırma taraftarı değildim doktor yaptırmamı istedi bakalım haftam geldi yaptırıcam
Ozican Gokceg eşim inanılmaz karşı sağlıksız beslenmeye sadece döner o da çok çok iyi restaurantta yiyorum.Onun dışında asla izin vermiyor 😂 ondan habersiz bi kez pizza kaçamağım oldu o kadar ama çok özledim burger soslar off ☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️
Gamzeozdenn Gokceg valla ben çok severm haftada bir yiyorum napimm sigarayı bıraktm bunu kesemem yani depresyon yaşarm yoksa 😅😅 ilkindede yemiştim şimdi onlar karşılıklı yiyoruz yarasın 😅😅
Yaseminpinar Gokceg Halsizlikten ve ağrılardan ilk ay yemek yapamadım ve hep dışardan yedik genelde de fast food birşey olmadı ayda 1 vs yenilebilir bence.