Merveee1 Gokceg tüketiyorum ben sıkıntı olmadı arada bir yenmesinde sakınca yoktur doktorum bana çiğ köfteyi ve dışarıda salata yemeyi yasakladı onun dışındaki canımızın istediği şeyleri yememizde sakınca yok bence
Duuyguum Bugün götürdüm koca bir burgeri çok özlemişim bi kere daha yerim doğurana kadar yeter dört aydır yemiyordum 😒
Asilalaz Duuyguum burgerking ten mı yedın ordan bari yemeseydın ya .kendılerı bıle acıklafı at etı dıye
Derya0707 Gokceg etinin özellikle iyi pişmiş olmasına dikkat edin ama gebelikte az pişmiş et önerilmiyor
Mlssa Gokceg Ben yiyorum🤤Doktorum sorun olmaz ama yemesen daha iyi bebeğe bi yararı yok demişti.Arada kaçamak yapıyorum ama dayanamıyorum☺️☺️
defne55 Gokceg 4 buçuk aydır her istediğimi yiyorum canım çektikçe bi sorun yaşamadım doktorumda bisey demedi 😊
Cocomarshmallov Ben sosisli yemek için ölüp bitiyorum ama vicdan yaptığım için yiyemiyorum şuanda sosisli fotolarına bakıyordum kendime işkence bu saatte 😀
Haribo42 Asilalaz bncede cok igrenc.. bizim burda burger yiyelim diye bi yer var bn ordan yemistim cokta temiz biyer. Ama bn hamile kalmadanda burgerking gibi yerlerde asla yemedim haram olduguna inaniyorum
Kahraman35 Asilalaz et ya da köfte olan ürünleri evet beni de tiksindiriyor ama tavuklu ürünleri de var. Içine sinen kişi her şeyi yer bence 😄😄😄 benim sinmiyor yemiyorum ama yiyenlere de saygım var. Kimin ne canı isterse 🤣🤣🤣
Duuyguum Asilalaz et dışarda imkansız yemem canım tavuk yiyorum ben ama onun dA ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır tabi 😅
Mervemommm Gokceg valla canım ben arada yiyorum hemde bir oturduğumda 2tane hamburger😁 ay ama nabayım çok canım çekiyor ve seviyorum doktorumada sormadım gerek duymadım açıkçası