SevincDeniz1 emreselvi bende kasım annesi olucam oğlum olacak benimde😊 Allahım sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin 🙏
Mavis222 emreselvi amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah yavaş yavaş yaklaşıyorum paşama kavuşmaya ☺
Handeyldz01 emreselvi bizimkinde aynı ama bizim ilk, gerçi bu doğmadan ikinci kızıda istiyor bu dönemin erkekleri böyle demekki😆
yigitmom_ 12+0 iken kiza benzetti 14+5'te erkek bu pipisini gördüm dedi suan 16+2'yim ve pazartesi kontrolum var bakalim nolucak çünkü hep bacaklarini kapatiyor benim bebis
Mavis222 emreselvi bende öyle diyodum çok minik nasıl geçecek nasıl büyüyecek diye bir baktım 30 haftalık olmuşum kalan zamanda öyle çabuk geçer inşallah şimdi eşya yıka ütüle süsü pusu hazırla derken oda geçer herhalde kavuşurum sağ salim oğluma ☺
emreselvi @Handeyldz01 bizimde ilk canım daha doğmadan eşim 2. Derdinde ben 5 sene sonra anca düşünürüm gibi 2.ciyi 🤪
emreselvi @yigitmom_ benim doktorum 13 haftada kemik yapısından anladı erkek olduğunu 18 haftada gittim pipisini gösterdi yavrum ben hamile olduğum günden beri oğlum olacağını hissediyordum hamile kalmadan önce rüyamda çok güzel bir erkek çocuğu doğurmuştum annelerin hissi kuvvetli sanirim 🥰
yigitmom_ emreselvi bende hep kız bebek görüyorum ve sanırım hep kız istedigim icin mi bilmiyorum ama erkek dedigi halde ama icimden oglusum demwk gelmiyor her an degisecekmis gibi geliyor pazartesi bakalim neymis😍
Poyraz_yusuf yigitmom_ aynısını bende yaşıyorum inanki doktor kesin erkek dedi Ama ben her an kız dicek diye bekliyorum daha bugün ruyamda dünya güzeli kız doğurdum 😊😊🤔🤔
yigitmom_ emreselvi canim doktordan geldim 17 haftalik bebisim o kadar kız bebek gormeme ve hissetmeme rağmen her hafta kendini saklayan oglusummuş😀
Yoann emreselvi allah sağlıkla kucağına Almak nasip etsin bende bu sabah öğrendim benim de oğlum olacak 11+4teyiz gösterir mi diyorduk bizimki ultrason cihazının gözüne kadar soktu pipisini 😂 https://hizliresim.com/vamWY6
Rahime83 _Merius_ aynn ya bende Kasım’da Doğum olcak nasipse 3 doktor erkek dedi biri kız dedi bende detaylıyı beklicem valla 16 haftalık olduk karar veremedik oğlum yada kız demeye bebeğim diye seviyoruz 😂😂sağlıkla inşallah canım hayırlısı