Mavis222 emreselvi bende öyle diyodum çok minik nasıl geçecek nasıl büyüyecek diye bir baktım 30 haftalık olmuşum kalan zamanda öyle çabuk geçer inşallah şimdi eşya yıka ütüle süsü pusu hazırla derken oda geçer herhalde kavuşurum sağ salim oğluma ☺
Poyraz_yusuf yigitmom_ aynısını bende yaşıyorum inanki doktor kesin erkek dedi Ama ben her an kız dicek diye bekliyorum daha bugün ruyamda dünya güzeli kız doğurdum 😊😊🤔🤔
emreselvi @Mavis222 o kosusturmayla geçer valla bi bakmissin doğum zamanı gelmiş tatlı telâşlar bunlar inşallah o günleri nasip eder rabbime bana
yigitmom_ emreselvi canim doktordan geldim 17 haftalik bebisim o kadar kız bebek gormeme ve hissetmeme rağmen her hafta kendini saklayan oglusummuş😀
emreselvi @yigitmom_ oğlan annesi oluyorsun kuzum gelsin maviler sarilar simdi isim telasina baslayacagiz kuzum rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Bende organ taramasina giricem hastaneye gidiyorum birazdan
yigitmom_ emreselvi organ taramasi detayli ultrason dedikleri oluyor değil mi ? 17 haftaliğım 20 gun sonra gel organ taramasi yapicaz dedi bana da 😍 Insallah hayirli haberler verirsin
emreselvi @yigitmom_ oğlumuz ıyiymis kuzum herşeyi normal ultrasana göre 1 hafta öndeyiz 251.4 grammis teyzesi