deletedmom11 Lidya ağda hamile oLmayanıda karartıyo tabi düzgün yapıLmazsa kaynar ağdayLa yapıLırsa her zaman yakar karartır🙈 bende merak edipde hiç bakmadm iLk hamiLeLiğimde baktımda noLdu 😂😂😂
Lidya deletedmom11 Şuan ciddi ciddi meraktayım,acaba sen baktında ne gördün,acaba ben baksam ne görücem,acaba ağdacı gördüde bana söylemedi mi,acaba ben aynayı nerden bulucam 😞😞
deletedmom11 Lidya 😂😂 oda şey buda şey ha rengi farkLı oLsa ney baktım ama sırf çatLamışmı diye merakdan bakmıştm ben zaten kendim güzellik uzmanıym ağda da wae işLemLerim arasnda we çok hamiLeye ağda yaptm ondan dedm yakmazLarsa çok kararmaz yakınca kararıyo hormonLara bağLıyoLar hormonLar çok fazla tetikLemiyo
EmraheydaBier deletedmom11 oradadamı çatlaklar oluyo ilk defa duydum anamm napıp ne dip bakmam lazım aynamı alim napim şimdi😂😂😂🙈🙈
EmraheydaBier deletedmom11 bende çok güldüm nasıl görebiliyolar ben göremiyorumki şeklini unuttumhahaha😂😂😂😂🙈🙈
deletedmom11 EmraheydaBier iLk gebeLğmde kararmaya değiLde çatLamaya bakmıştım ben yoksa başka bi derdim yoktu genetik yapısı çatLar bizde annem abLamLar hep çatLadı ama şükürLer oLsn bende bişi yoktu göbeğmde faLan hiç olmadı su içmekLe aLakaLıymış bişi sürmekLe değiLmş bende resmen damacanayı içiyodum çatLamayım diye😂 ama kararmayı doğuma bağLamak saçma 🙈🙈
deletedmom11 EmraheydaBier aynen kafası oraya inince orada genişLiyo doğum yakLaşırken orası da çatLıyomş ama doğmdan snra görürsn şu anda gergindir anLamazsın
Lidya EmraheydaBier Senmisin bize karakuşlar diyen 😂Karakuşumla Kandilli rasathanesine bildiricem seni,olası fay hattı çatlamalarına karşı önlem alsınlar😅😅😅
EmraheydaBier deletedmom11 o değilde dokuz ayıma kadar parlak güzel tertemiz bi göbeğe sahiptim durdum durdum son haftada çatır çutur çatladım ya bacaklarım karnım içler acısı🙈🙈 kırmızı kırmızı bide bakmak istemiyorum😂😂
deletedmom11 EmraheydaBier aynen öyLe 😂😂😂 mesLekden ötürü her türLü görünce bu kanıya warmak zor oLmadı
deletedmom11 EmraheydaBier o zaman genitaL yüzde yüz yırtıLmıştır hayırLı oLsun 😂😂😂 bakmana gerek yok yani 😂
EmraheydaBier deletedmom11 vallamı😂😂karnım bacaklarım çok feci gidermi doğumdan sonra acaba napcam ya😂🙈🙈
deletedmom11 EmraheydaBier güzellik uzmanıym ciLt bakmı makyaj ağda microbLadng kirpik ne ararsan war 😂 Lazeri bıraktm sağLğm açısından
EmraheydaBier deletedmom11 negüzel yaa bende kozmetikte uzmanlık yaptım bi arada sonra kadınlardan dolayı bunalıma girince yetti canıma😂😂bıraktım
deletedmom11 EmraheydaBier canm çokk geçmiş oLsn artk çatLakzedesin we bunn tek çaresi estetik 🙈 ha spor deLisiysende sıkıLaşırken birazı yok oLabiLiyo göze aşırı batmaz haLede geLebiLiyo amaaaaaaa onlarLa yaşamaya aLış şimdiden hazırla kendini
deletedmom11 EmraheydaBier kozmetikde satarsın beğenmezse geri werir hadi maaşından kesiLsin çeker gider oda en fazLasıdır yani ama bizde hizmet sektörü manikürü yaparsın beğenmedim ödemicem diyemez kaşı aLırsın beğenmedim geri dik yerine diyemez sonrası weryansınnnn 12 seneLik bu işteyim bazen çıLdırdğm oLuyodu ama artk öyle iyi biLiyrm ki damarLarını ben deLirtiyorm onLarı onLar çıtt edemiyoLar 😂