Lidya Merveeeeeeeee Doğurunca geçer belki,göbekte kıllanmada oluyo gebelikte.Özel bölgeyi göbekten göremediğim için ne alemde bilemicem 🤗
deletedmom11 Doğurunca hiçbişi geçmiyo çok nadir geçen war onLarda şansLı gebeLer 🙈🙈 kendinizi kandırmayın 😂😂😂
Lidya deletedmom11 Ağdadan epilasyondan falan karardığını duymuştum ama eğilipte bakmak gelmedi hiç aklıma,her gebelikte kararma da ton artışı olur mu acaba 😂
deletedmom11 Lidya ağda hamile oLmayanıda karartıyo tabi düzgün yapıLmazsa kaynar ağdayLa yapıLırsa her zaman yakar karartır🙈 bende merak edipde hiç bakmadm iLk hamiLeLiğimde baktımda noLdu 😂😂😂
BraErtekin Merveeeeeeeee evet koltuk alti özel bolge göğüs arasi kararmalari olur. Büyüklerimiz buna civit diyorlar dogumdan sonra geçer inşallah
Oge Merveeeeeeeee yaa benmde kararmış ağdacı dedi demese haberm olmazdı göremiom ki 🤣🤣🤣🤣 geçiyormş ama
Lidya Oge 2.çocuğuma hamileyim Allah nasip ederse,Ayna bulup bakmam lazım daha hiç alttan muayene olmadım bu gebelikte hiç değilse doktordan önce ben göreyim,ürkütmeyelim adamı
Oge Lidya hahahahha uçuk çıkarma bencede sende dikkatli ol ayna falan çatlamasın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 bazıların ki çatlıomuş onada bakın çatlamışmı die tam kontrol 🤣🤣🤣🤣🤣