Üst düzey eğitimlerden geçmiş, master doktora yapmış, her biriniz TIP ilminin belli alanlarından mezun fakat okumaktan araştırmaktan aciz pek değerli bilim insanları.
Unicef’in Suriye’ye gönderdiği aşıların içinde atrakuryum maddesinin bulunması sebebiyle aşı vurulan yüzlerce çocuğun öldüğünün, bunun ardından da unicefin bu konuda “kusura bakmayın dalgınlıkla oldu” diyerek bir özür metni yayınladığını biliyor musunuz? Bilmiyorsanız hemen araştırın bakın okuyun. O çok güvendiğiniz who unicef gibi kurumlar sizce nasıl oluyorda eşsiz laboratuvarlarında böyle basit hatalar yapabiliyor? Ben söyleyim, bunlar hata değil. Bilinçli deneyler. Deneklerde çocuklarımız..
Peki sizler aşı üreticisi Dr. Stanley Plotkin’in bir avukat ile olan röportajını hiç mi dinlemediniz? Açın bakın dinleyin ya da çevirisini okuyun. Doktor kendisi çekinmeden aşılarda bebek ceninleri kullandıklarını söylüyor. Bu ne demek haberiniz var mı? Kürtajla alınmış bir ceninin DNAsı sizin çocuğunuz damarlarında geziyor. Ama ne olacak canım, çocuğum kızamık hastalığını hafif geçirsin yeter, hem bilimde hata olmaz!!! Bunları ben söylemiyorum hanımlar, Doktor bey kendi ağzıyla söylüyor. Açın bakın.
Bir diğer mesele, hamilelikte şeker yüklemesi. Bunun Türkiye bir zamanlar uygulanan bir deney olduğunu sonra ne hikmetse devamlı hale geldiğini söylesem inanmazsınız, ama araştırın.
Ayrıca sevgili hanımlar, aşı yasal bir zorunluluk değil. AYM “zorlu aşı insan haklarının ihlalidir” diyerek son noktayı zaten koydu. Anayasanın 17, 24 ve 25inci maddeleri aşı yaptırmak istemeyen ailelerden yana. Evet aşı yaptırmayı istemezseniz hastane sizi sağlık bakanlığına bildirir. Sonra efendim size dava açarlar ve o davayı kazanırsınız konu da kapanır. Bu da gösteriyor ki, kanunen bir zorunluluk yok. Ordu savcısı Hüseyin Ayyayla ikiz bebeklerine aşığı reddettiği için Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığı tarafından hakkında açılan davayı kazanmıştı, haberlerde bulabilirsiniz ama tabi siz hukuku bir savcıdan daha iyi bilen insanlar olduğunuz için hala aşı yaptırmak zorunlu demeye devam edin.
Bu arada madem aşı çocuklarımızı hastalıklardan koruyor sizdeki bu korku da neyin nesi? Yoksa yaptırdığınız aşıyla güven sorunu mu yaşıyorsunuz? :)
Sağlıcakla..