Ipek34 Nursemomm ayyy valla sinir oldum ben de ya. Hepimizin çocuğunun hakkına gidiyolar. Laf da anlamıyorlar
1ogrencianne bebisimgeliyooooor Ben de aşı karşıtlığı yapanlara karşıyım ama bir ırkı aşağılamak yanlış bir şey. İğrenç insanlar dediğin ırktan Peygamber Efendimiz gönderildi bize. Kötü söz söylemek asla doğru değil. İnancın farklı bile olsa, sevmiyor bile olsan aşağılamak gibi bir hak kimseye verilmemiştir...
Genccannee1 bebisimgeliyooooor gerizekalı beyinsiz yaratık kız burda Araplar çok iyidir falan mı demiş sen yallah
[silindi] Aryaaais kendisi evde kalmış kız kurusu sonra da gelmiş millete laf atıp ezikliğini terbiyesizliğini tatmin etmeye çalışıyor ahlaksız
[silindi] bebisimgeliyooooor sen de bu kadar avrupa duskunuysen yallah avrupaya saygısız. Kız sen nasıl bu kadar nefretle bu kadar kinle öfkeyle yaşıyorsun yoksa onlardan besleniyor musun kalbin iğrenç inşallah hamileysen bu pis özelliklerin o masum yavruya geçmez çünkü çok terbiyesizsin üstelik 30 yaşındasın çocuğuna terbiye namına ne vereceksin aşıdan önce bunu sorgula
[silindi] Fureya moleküler biyoloji ve genetik disiplini mezunuyum. Aşı konusunda herkes hemfikir olmak zorunda değil bilim bunun için var zaten. Canan Karatay için de aynı şeyi yaptılar linç ettiler Sağlık Bakanlığı dava açtı bir sürü şey. Onun da tıpkı sizin gibi doktorluğuna laf ettiler. Ben kimseye aşı vurdurmayın demedim farkettiyseniz! Tarikatçı evde oturan cahil vs diyene cevap vermek için mesleğimi söyledim. Evrim hakkında da biz eğitim aldık kimimiz evrimi savunur kimimiz karşıt tez sunar. Bu bilimin bir parçası zaten. İsteyen istediğini yapsın ben sadece saygı duyulmasını istediğim için yazdım sadece konuyu farklı noktalara çektiler. Çocuğu aşıdan ölen var ayrıca aşı vurunmadan kızamığı bizzat ben ve kardeşim atlattık. Karşıt tez sunun eyvallah ama benim diplomamı sorgulamak kimsenin haddine değil kusura bakmayın.
[silindi] [silindi] çok haklısınız. Aşı konusunda ilim camiasında araştırdıklarımı, okuduklarımı, gördüklerimi paylaşayım mı diye düşündüm ama buradaki hanımların hepsi Oxford mezunu sanırım benim eğitimlerim onlara yetmeyecek en iyisi konuşmamak. 😁😁
Handrella [silindi] insanları yanlış yönlendiriyorsunuz sizin yazdıklarınızı okuyup inananlar olabilir burda çok genç yaşta anne olanlar da var ve siz onların aklını karıştırıyorsunuz. Aşı karşıtlığı şu an tüm dünyanın sorunu sadece türkiyenin değil hastalıklar yeniden hortluyor. Kızamık vakalarının aşı yaptırmayanlar yüzünden kaç kat arttığından haberiniz var mı?
Melisacavuss Nursemomm bu kadar ahlaksız konuşup insanları küçük gören kişinin yorumlarını beğenip ona katılman ????
[silindi] Melisacavuss hayatımda hiç bu kadar terbiyesiz bi insanla tartışmamıştım çocukluğumda bi mahalle karısı tarzında biri vardı şahit olmuştum terbiyesizliğine ne kadar nefret ettiysem artık aklımda kalmış bu Sozde eğitimli özde terbiyesiz kadin onu bile aştı ya
[silindi] bebisimgeliyooooor ilimden bilimden eğitimden bahsedip sus kız şeklinde sokak ağzı bir üslupla konuşuyorsunuz. Maşallah muasır medeniyetler seviyesindesiniz :)
[silindi] [silindi] ben de yazmayacaktım aslında da hakaretleri görünce dayanamadım. Makale makale diyorlar sanki atsam karşıt tez sunacaklar. Diplomamı sorgulamaktan başka bir cevap veremiyorlar ne yazık ki. Hala cevap alamadım mesela aşı koruyorsa neden korkuyorsunuz sorusuna. Hala hakaret aşağılama derdindeler. Burası bitti bi de başka bi post açmışlar oşo korşotlorono on gozol covop diye. Paylaştığı şeyde de cevap niteliğinde hiçbirşey yok. Bırakın ne halleri varsa görsünler. Zira birşey yazınca hemen bi linç psikolojisine giriyorlar.
[silindi] Handrella nereden biliyorsunuz yanlış yönlendirdiğimi? Bana göre de siz yanlış yönlendiriyorsunuz. Siz yanlış dediniz diye benim söylediklerim yanlış mı oluyor? Otorite siz misiniz bu konuda hayırdır? Artan nüfusla birlikte salgın hastalıklar artıyor aşısızlar yüzünden değil daha kaç kere aynı şeyi söyleyeceğim? Ayrıca artarsa artsın. Sizin çocuğunuz zaten aşılı olacak neden korkuyorsunuz? Bırakın aşısızlar düşünsün.
Handrella [silindi] çünkü benim çocuğum henüz aşı vakti gelmeden sizin çocuklarınız yüzünden yayılan mikrop sayesinde o hastalığı kapabilir?
Tugba2626 [silindi] zaten çocuğunuz aşılı olacak neden korkuyorsunuz dediğinizde işte orda durun birşey bilmediğiniz belli oldu . Aşıyı biz kesinlikle hasta olmayacak diye yaptırmıyoruz . Hastalığı hafif atlatsın diye yaptırıyoruz. Rota virüsünde bile yılda 500 bin bebek hayatını kaybediyor sebep şiddetli ishal vs . Yani hastalığı hafif atlatırken bu hastalığa bu çocuk nasıl yakalanmış ? Cevap aşı yaptırmayanlarla temas halinde oyuncak paylaşımı oyun parkları vs etkileşimde olması. Sonuç ne peki nasılsa aşılı olacak diyip geçemezsin ki .
[silindi] Handrella bizim çocuklarımızdan yayılan bi salgın yok hanımefendi. Bilimsel geçerliliği olan şeylerden bahsedin lütfen.
Altus Nursemomm https://www.instagram.com/p/Bysk3M1hLOt/?igshid=16o9xwdbsn3ci Okuyun derim sadece aşı karşıtlarına en güzel cevap
[silindi] Altus siz buna cevap mı diyorsunuz?😁 hiçbir karşıt tez sunmadan aşı karşıtları şöyle aşı karşıtları böyle diye mahalle dedikodusu yapmış koskoca doktor çok güldüm valla 😂😂
bridetobe Nursemomm 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Bu ülkede herkes doktor herkes öğretmen maşallah. Zaten su internet olmasa ne yaparlarmış . Nerden bilgi edinip gelip burada falanca doktor falanca instamom önermiyor yorumu yaparlarmış . Açıp kitap oku desek okumazlar ama cin ali okur gibi tıp bilgileri okuyorlar bi de gelip aşı söyle zararlı böyle etkili diyorlar