Fatossa milayerli ay o da doğru bilemedim ben 😂 sağlıkla gelsinler de erkek kız aslında hiç mühim değil, bizimkisi merak işte 🤷🏼♀️
milayerli Fatossa tabiki canim kız erkek fark etmiyor bizim evladımız sonuçta ama kız denip erkek veya erkek denip kız olunca insan bocalıyor çünkü cinsiyetiyle sevip alışmaya başlıyorsun 🙈
milayerli SelmAlper aslında ben Çınar çok istedim ama kuzenim koydu çocuğuna kaldı o yüzden Aras dedik bakalım 😊 bade güzel isimmiş ama oğlan anası olacaksın başlasın isim icin zorlu süreç 🙈😘
SelmAlper milayerli valla hiç sorma canım çağan kayra arasında kaldık babamız efe istiyor ama hiç ama hiç içime sinmiyor benim de efe nedense 😂
milayerli SelmAlper daha çok değişir isim 🙈 üç harfli isimler benimde pek içime sinmiyor anlıyorum canim seni bakalım artık önümüzde 4-5 ay var 😁
SelmAlper milayerli 4 buçuk ay kaldı bizim bakalım buluruz elbet 😂 soyadımız baya uzun olduğu için kısa isim istiyor eşim 😂 çınarı bende düşündüm ama en yakın arkadaşının adı bize isim kalmadı herkes koymuş en güzellerini 😂
_Kubra_ milayerli 12+3 te erkek denildi 14 te kız denilmişti🤔 20. Haftayı bekliyorum alışverişte yapmıyorum protesto 🤚🤚 🤣🤣
milayerli _Kubra_ cinsiyeti kesin öğrenip değişmeyenlere gıpta ediyorum 😁 en iyisi detaylıda öğrenmek o zaman kesin oluyor 🤣
_Kubra_ milayerli 2 haftadır kızım diye seviyorum çok alıştım kıza eğer erkek derse Napcam bilmiyorum 🤷♀️🤣🤣
milayerli _Kubra_ ayni şey bende de var oğlum diye seviyorum kız denirse ister istemez şok olurum.. 8 Temmuz’da göreceğim ben 😁 sağlıklı olsunlarda bunlar güzel meraklar 😊
milayerli SelmAlper aynen en güzelleri kapıldı biz kaldık öyle zamanla buluruz tabi de bulana kadar göbeğimiz çatlayacak o kesin 🤣
AYsegulusal Nilay3kr devlet ayda bir çağırdı ğu için onbeş günde bir de özel e gidiyordum Detaylı ya devlette girdim kız dedi sonra özel e gittim oda göstermiyor ama kız gibi şimdi dedi
bebegimmveannesii milayerli bende ogrendim erkek dedi doktor sonra kiz dedi simdide gostermiyo dedi 13+2yim 😬 cok sinir bozucu bi durum