• Gebelik
  • 13~14~15 Haftalıklar Cinsiyet 🥰✨

Cansumus ultrasonla bakarken ister istemez görebiliyoruz elini kolunu bacağını ayırt edebiliyoruz kalp zaten pıt pıt atıyor 🤩

milayerli sorma canim 12 . Haftada yuz ustu yattigi icin gostermedi 14 e girdik dün simdide sirtinj dönmüş gostermiyor 😂o kadarda cok merak ediyorumki cocuk inat ediyor ya

Benim de 14 haftada %70 erkek dedi 18.haftada kontrolüm var sabırla bekliyorum şuan 16 haftamdayım. İnşallah değişmez 🙈

milayerli detaylı ultrason Ä kadar bir şey alma canım bana 24 hafta erkek dediler pipi resmi verdi yüzde Yüz dedi sonra kız Ä döndük 😂😂😂 tabiki hayorlısı olsun ben sadece alışveriş için merak etmiştim

milayerli bende ayni şekilde. Daha hicbirsey almadım değişirse diye. 🤗

milayerli bilmiyorum ki kuzum bişey demedi doktorum 🤷🏽‍♀️ kontrole gel dedi sadece 🙄

Kivilipastaa canım bende oraya gidicem randevu nasıl alınıyor ben hep oraya gidiyorum da bir arkadasım postunda okudum hastaneye girmek gerekiyormuş randevu için. Ama ben hep internetten aldım. 3 hafta sonra gitmem gerekiyor

Rbs111 evet ycanim hastaneye gitmen gerekiyo Bezmialem merkeze doktorum kaşeli bi kagıt verdi onların hastası olduğuma dair banu hocadan da randevu aldım 300 tl imiş

Kivilipastaa evet kuzum Rabia hanım kağıt verdi Bezmialem Fatih teki yerine gidiyorum aşağı gönderi . Peki kaç gün önceden randevu aldın ben pazartesi gitsem mi randevu için

Rbs111 tabi tabi git kuzum ben 5 gün önce gittim bende Rabia hanıma gidiyorum ayrıca Bezmialemden 12 Temmuz’a gün verdiler Rabia hanım haftan uygunsa randevu alman gerektiğini söylemiştir zaten ben 15+4 tüm

Kivilipastaa 17 deyim kuzum cinsiyet tahmini yaptı mı peki bana yaptı da ilk doktorumdan farklı birley söyledi ilk doktorum 16 da kesin kız dedi bu 17 de erkek gibi dedi . Sonra kağıt verdi 2. Düzey usg çektir dedi sen kaçıncı haftanda randevu aldın

Rbs111 5 gün önce gittim yeni ☺️ Kız görüyorum dedi umarım ki yanılmamıştır 😍 15+4 canım 🥰

Kivilipastaa söylediğin şeyleri tekrar tekrar sormuşum😂😂 kusura bakma kuzum başım kalabalık