SelmAlper milayerli bugün kontrolümüz vardı doktora net bir şekilde söyleyebilir misin dedim bu sefer pipisi net gösterdi erkekmiş bebiş canım 🥰
SelmAlper milayerli aynen canım doktora zaten direk dedim bana net söyle ki bileyim göstermedi çok uğraştı sonunda pes etti bebiş gösterdi 😂🥰😍
Ferdaatal milayerli bana da 12nci haftada kesin erkek dedi çıkıntısı büyük dedi 16ncı haftada gittim çıkıntısı küçük kız dedi.bence güvenme
_Kubraa53 milayerli 15 Haftalık oldum hala bebeğin cinsiyetini öğrenemedim. Bu cumartesi inşallah öğrencez ☺️🙏🏻
milayerli SelmAlper artik alışverişe başlayabilirsin 😁 benimde kontrolüm 8 Temmuz’da bakalım değişmiş olacak mi ayni mi kalacak 😊
SelmAlper milayerli inşallah değişmez canım gönlüne göre versin rabbim valla ben şu an çok mutluyum çünkü bende gördüm sonunda 😂 yavaş yavaş başlayacağız artık şimdi bir de sırada isim kaldı 🙏😂🥰
milayerli SelmAlper kız isimleri o kadar güzel ve çokki erkeklerde sıkıntı büyük biz Aras’ta karar kıldık değişmezse bakalım 🤣
Fatossa https://i.hizliresim.com/1pYbnp.jpg Kızlar nub teorisine sizce bizim cinsiyetimiz nedir, tahmin de bulunabilir misiniz?😄 bu teoriden anlayanlar yardımcı olabilir mi acaba?😅🥰
SelmAlper milayerli kuzenimin çocuğu doğdu onlar koydu çok güzel isim 🥰 aynen ben eşimin bulduklarını oda benim bulduklarımı beğenmiyor ortak bir isim bulamadım kız da direk ikimizde Bade ismini istemiştik🥰
milayerli Fatossa Valla ben cinsiyeti ögrendim acaba değişir mi diye şüphe düştü bu sefer öğrenince de rahatlayamiyorsun yani 😁
Fatossa milayerli ay o da doğru bilemedim ben 😂 sağlıkla gelsinler de erkek kız aslında hiç mühim değil, bizimkisi merak işte 🤷🏼♀️
Mislimelek milayerli ben 14+1 de öğrendim yani iki gün önce ikiz kızlarım olacak inşallah inanılmaz sevindik rabbim eşimin gönlüne göre verdi inşallah sağlıkla hayırla kucağımıza almamızıda nasip eder rabbim
milayerli SelmAlper aslında ben Çınar çok istedim ama kuzenim koydu çocuğuna kaldı o yüzden Aras dedik bakalım 😊 bade güzel isimmiş ama oğlan anası olacaksın başlasın isim icin zorlu süreç 🙈😘