Hzlhakko Nur___ geçenlerde bende sordum sağ tarafımda o tarafa hiç yatamıyorum çok ağrı yapıyor normal diyor herkes ☹️
Nur___ Hzlhakko benim ağrı olmuyor canım, geçmiş olsun sana da, sağ tarafı bariz yüksek kalıyor bazen
Hzlhakko Nur___ o durum bende de var ya sordum ama cevap alamadım bende büyümesine yordum 🙂 teşekkür ederim
PembeKoala Nur___ evet evet aynı zamanda bende de ilk defa olduğunda çok korkmuştum ters bişeymi var diye ama şuan alıştım doktoruma sorduğumda rahim büyüyor normal demişti
Dilru Nese_anne demir ilaci kullanmaya basladiniz mi? Benim doktorum degerlerkm biraz dusuk diye verdi o da beni mahvetti. Surekli cikardim.
Nese_anne Dilru iki gündür başladım canım demir ilacına benimde bi tuhaf oluyo midem ama aç karnı içiyorum sendemi öyle canm
PembeKoala Nur___ evet herşey rahim ve bebek büyümesinden aman başka bişey olmasında güzel güzel büyüsünler tekmelesinler 😁
Gnl0606 Bende 16+6 🤲 annenin içine doğar kızım olacak dedim ama dün ultrasonda %80 erkek dedi şaşkınım🤭😊
SelmAlper Gamzee11 bizde 18+4 olduk benimde karnım baya büyüdü ama baya memnunum ben bebek yukarıda olduğu için çok minnoş duruyor göbüşüm tek problemim yürüyüş yaptıktan sonra karnım taş gibi oluyor birde artık sırt üstü yatamıyorum devamlı sol tarafa yatabiliyorum 😔🥰💕
Zlmdemir SelmAlper bende çok nadir kalp atar gibi atıyor bende 18+4 üm ama net bi şekilde hissedemedim henüz
Nur___ Ultrason. Kontrolüm vardı bugün, bebek şu an ters dedi ama döneceğini söyledi, kistim küçülmüş büyüktü, kız oldugunu yineledi 🙏🌼🎈🎀 çok şükür, 18+1 sat, 18+2 çıktı bütün ölçülerde 🙏
Dilru Nese_anne yok canim benim kullandigim tok karninaydi. Cignenebilir bir tablet vermisti ama kullanamadim ben az kaldi kontrolume degistircem ins. O da olmazsa damar yoluyla veriliyormus. Aksi takdirde demir eksikligi buyuk problem olabilirmis.
Nese_anne Dilru aynen canım hayırlısı hakkımızda inş geçer şu kusmalarımız kusma dışında bir problemimiz yok şükür