Busraoz PembeKoala Ben de 19’a girdim bugün. 20. haftada hareketliliği nasıl bebişlerin 19’la ne gibi bir farklı var 20 haftalık anneler?
PembeKoala Busraoz ben 19 da hiç hissetmiyordum ama 20. Haftadan itibaren gerçekten hissettirmeye başladı kendisini onun dışında hafif bel ağrılarım oluyor arada onun dışında pek bi fark yok sanırım ama herkesin hamileliği farklı geçer tabi 😊
Busraoz PembeKoala Ben 18’de hissettim ara ara bir gün var 2 gün yok gibi 19’a yeni girdim zaten. 20’de daha sık hissederim herhalde. Peki siz gün içinde mi yoksa dinlenirken mi genelde hissediyorsunuz?
PembeKoala Busraoz ayakta bişeylerle uğraşırken hissetmiyorum oturduğumda veya uzandığımda daha sık ve kolay hissediliyor bi gün daha fazla bi gün daha az hergün aynı olmuyor tabii hatta bunu yazarken bile hissettim kendisi hakkında konuşulduğunu anladı heralde :))
Ps15 @Busraoz 18+6'yız, birkaç gündür bebeği hissediyorum galiba tam göbeğimin orda içimde dönüyor gibi bir his oluyor😄 Bu haftada böyle hisseden var mı☺️
Busraoz Ps15 Ben de hissediyordum tekme gibi ama gıdıklanma değil😂😂 bide çok esniyor gibi geliyor gerinmek gibi iki yerden de aynı anda baskı yapıyor benim sıpa😂
Ps15 defne55 Aynen ben de çok gıdıklanırım normalde bazen gülesim geliyo😂 ya tekme değil de böyle tam göbek deliğinin oralarda sanki dönüyor birşeyler gibi😂 18+3ken falan böyle hissetmeye başladım genelde gün içinde oluyor sizin nasıl😄
defne55 Ps15 benimde aynı şekilde bisey geziyor sağ sol alt üst heryeri dolanıyor sanki çok tuhaf oluyorum o anda gıdıklanıyo gibi oluyorum sonra geçince hadi bida olsun diye bekliyorum gün içinde bi kaç kez yaşıyorum ben baya hareketli 😂
Ps15 Busraoz Allah Allah bu kadar küçükken neler yapıyolar😄 Benim geçen sabah bir kere güçlü pıt diye vurdu sanki hatta gördüm dışardan ama onun dışında hep dönüyor gibi😄
Ps15 defne55 Evet benim de öyle daha küçük diye herhalde çok bariz değil tabi dışardan hissedilecek kadar ama ben hissediyorum içerde bir hareket olduğunu😂
Peony 18+3 üz biz de oğlumla. ☺️ Henüz tam hissedebildiğim bir şey yok. Gaz gezinmesi gibi bir şey oluyor ama tam anlamış değilim 🤷♀️ Bir de isim bulmak çok zor. 😂
Nur___ Kızlar 18+0 olduk bizde karnının bi tarafında sağ yada solda toplanma olan var mı, Kasım annelerinden 🌼
Hzlhakko Nur___ geçenlerde bende sordum sağ tarafımda o tarafa hiç yatamıyorum çok ağrı yapıyor normal diyor herkes ☹️
PembeKoala Nur___ evet evet aynı zamanda bende de ilk defa olduğunda çok korkmuştum ters bişeymi var diye ama şuan alıştım doktoruma sorduğumda rahim büyüyor normal demişti
Esesen Nur___ benim hep sağda duruyordu sert oluyordu o taraf annem dedi erkek o zaman dün öğrendik erkekmiş🤭
Seymamms 18+3 olduk oğluşumla bizde kızlar ❣ Hissediyo muyum pek anlayamıyorum ama değişik bi durum pıt pıt bişeyler oluyo sanki arada 😀 İsim konusunda bizde henüz karar veremedik.