Zlmdemir SelmAlper bende çok nadir kalp atar gibi atıyor bende 18+4 üm ama net bi şekilde hissedemedim henüz
SelmAlper Zlmdemir çok nadir böyle tekme atıyor sanırım 2 defa arayla başka bir şey hissetmiyorum oda minicik bir şekilde bende net hissetmedim daha tam olarak 🙏🥰
Zlmdemir SelmAlper teşekkür ederim yaa bende korkmaya başladım neden hissetmiyorum diye.çevremdeki herkez hissetmen lazım falan diyince hatta gözle bile görülmesi gerekmiş.şaşırdım bende hissetmiyorum bile dedim adam akıllı.
SelmAlper Zlmdemir yok canım ilk hamilelikte geç hissediliyormuş 23. Haftada bile hisseden varmış yani korkma çevredekilere de bakma sen 😋
Esesen Zlmdemir ay saçmalamasınlar terslesene kız niye içine atıyorsun. Ben 17+3 üm dün doktora dedim ne zamana hissederim diye daha 1 ayı var dedi. Karadenizde bir söz var afgurmasınlar diye😂😂
Nur___ 18+2 yiz daha hissetmedim bile ki net olarak dışarıdan görülmesi bence ütopik olmuş, ilk gebelikte zaten geç hissediliyormuş
Zlmdemir Nur___ yaa inanki insanlar moral bozmak için ellerinden geleni yapıyor.bugün kayınvalidem geçen görümcem baya canımı sıktılar.şimdiye hissetmen gerekti bir sorun mu var acaba afedersiniz ama sorunlu mu ki bile dediler.
momof3 Gamzee11 15+5 olduk bizde 🌸 Aralık başı aslında ama Kasım sonu gözüküyor ultrasonda 🙏🏼 Benim ikinci gebeliğim hemen çıktı göbeğim bunda🙊🙈 Hayırlısıyla kucağımıza alalım 💕🌸
Nur___ Zlmdemir ya bırak allah aşkına, herşey zamanında güzel gelişimi herşeyi güzel olsun da az biraz geç hissederiz 🌼
Zlmdemir Nur___ benim ilk gebelik olduğu için gerçekten bilmiyorum Cuma günü randevum vardı hatta iple çekiyordum bunun için.ayda bir gittiğim için.yoksa ben sıkıntı etmedim asla hatta Bukadar erken mi hissediliyor ki de dedim.bilgim Yok bu konuda.
Esesen Gamzee11 ya benim bir anda şişti sanki 15-16 haftaları arası 🤭ve aynı zamanda 15-16 arası bir anda 2 kilo aldım. Anlamadım nasıl oluyor😂erkek bebiş karnım sanki sivrilmeye başladı gibi.
Zlmdemir Esesen yaa işte dedim yaa inanki strese koymak için ellerinden geleni yapıyorlar.ne diim canım Koca koca Kadınlar onların utanması lazım hamile kadına böyle söylenir mi diye.
Esesen Nur___ benim hep sağda duruyordu sert oluyordu o taraf annem dedi erkek o zaman dün öğrendik erkekmiş🤭
Nur___ Esesen maşallah canım 🌼 bizim kiz ultrasonda solda gözüküyor ama sağ kaburgamda batma ağrı oluyor hep yorgunluk orada hissediyorum
Muhammednurihafsa Gamzee11 19+4 oldum canım hayırlısyla oğlum u beklıyoruz 🤲🏻👨👩👧👦İnşallah kasımın ilk 10 gununde 😅
Dudus Gamzee11 bizde 17-1 olduk kız dedi doktor kesin değil daha ☺ karnım çıktı ufak ufak kıpırtısını hissediorum devamlı değil tabi arada kelebek uçuşuyo sanki öyle hissediorum kasım 26 doğum inşallah sağlıkla alırız kucağımıza☺